spot_img
11.5 C
London
ΑρχικήMediaΠανδημικό φινάλε για την Μενεγάκη (pics&video)

Πανδημικό φινάλε για την Μενεγάκη (pics&video)

Αγκαλιές, φιλιά με έντονες αποχρώσεις του ροζ μα πάνω από όλα  νωπά τα πλάνα από τα δάκρυα συγκίνησης της ωραίας Ελένης.

Το απόγευμα της Τετάρτης η Ελένη Μενεγάκη σε ένα απρόβλεπτο τηλεοπτικό πάρτυ με εκλεκτους “γνωστούς-αυλικούς” από τις  πάλαι ποτέ καλές εποχές ,με  τα παιδιά της  τον σύντροφο και τους συγγενείς της αποχαιρέτησε το κοινό της με λυγμούς και κόκκινα μάτια.

Η γιορτή στήθηκε στο studio Pro με εκατοντάδες καλεσμένους και εργαζομένους για να πουν το δικό τους αντίο στην “βασίλισσα”.  “Ο φόβος φυλάει τα έρημα” αλλά σε καμιά περίπτωση αυτό δεν ίσχυε για την Πολυάννα-Ελενίτσα που ξετύλιγε το απόλυτο τηλεοπτικό παραμύθι μπροστά από τις οθόνες των τηλεθεατών της .

Φωτογραφίες αγκαλιές, γέλια, τα γνωστά σπρωξίματα της Ελένης  γέμισαν το πλατό.Βέβαια αυτό που ξέχασαν όλοι ήταν οι αποστάσεις ασφαλείας, οι μάσκες προστασίας και τα αντισηπτικά που δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα.

Τελικά το αγαπητό Ελενάκι ως σύγχρονη νεράιδα του παραμυθιού ξόρκισε -μάλλον-το κακό της πανδημίας του  covid γιατί πως αλλιώς να δικαιολογήσει κανείς όλα όσα διαδραματίστηκαν.

Αναλογιστείτε τα πρόστιμα  που κόβει η ΕΛ.ΑΣ στις στάσεις των λεωφορείων, στα βαγόνια του μετρό και τις παραλίες που κλείνει το Λιμενικό. Αυτά είναι τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά όταν είσαι “γαλαζοαίματη”

Δείτε τα video

View this post on Instagram

Στιγμές…. #eleni

A post shared by @ elenimenegaki on

https://www.instagram.com/elenimenegaki/
spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα