spot_img
7.1 C
London
ΑρχικήMediaPressone-Αποκάλυψη: Μόλις ανακοίνωσε ο ALPHA στην Αντελίνα το τέλος της συνεργασία τους

Pressone-Αποκάλυψη: Μόλις ανακοίνωσε ο ALPHA στην Αντελίνα το τέλος της συνεργασία τους

Μία άκρως δυσάρεστη αποκλειστική αποκάλυψη έρχεται να κάνει σήμερα το Press Οne μέσα από τις σελίδες του.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες από το κανάλι της Κάντζας, η εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη “Αντελίνα χτυπά το κουδούνι” αποτελεί παρελθόν, συμπαρασύροντας μαζί του και τους δεκάδες εργαζομένους του project.

Όπως μάθαμε πριν από λίγα λεπτά η διοίκηση του καναλιού ανακοίνωσε στην Αντελίνα και τους συνεργάτες της, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εκπομπής, το πρόωρο τέλος της εκπομπής.

Καθώς τα χαμηλά νούμερα τηλεθεάσεις σε συνδυασμό με την πανδημία αποτέλεσαν τη δαμόκλειο σπάθη για την Αντελίνα και την ομάδα της.

Πρόωρο τέλος για την Αντελίνα και τους συνεργάτες της

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρουν αξιόπιστες πήγες στο Press one, διοικητικό στέλεχος του καναλιού συγκέντρωσε την ομάδα της Αντελίνας σε γραφείο του studio PRO όπου και τους ανακοινώθηκε η δυσάρεστη είδηση.

Και επειδή πολλοί μπορεί να αναρωτηθείτε: Tι σχέση έχει η πανδημία με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά και το πρόωρο κόψιμο της εκπομπής. Η οποία πριν καλά-καλά απογειωθεί… προσγειώθηκε!

Σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Press One η πανδημία και ο covid-19 απέτρεψε πολλές οικογένειες και ζευγάρια από το να επιτρέψουν στην Αντελίνα και το επιτελείο της να χτυπήσει το κουδούνι τους και να μπεις στο σπιτικό τους.

Από την άλλη δε τα νούμερα τηλεθέασης ήταν τόσο χαμηλά από την πρώτη μέρα, που δημιουργούσαν πρόβλημα στο συνολικό πλάνο του καναλιού που έβλεπε ότι πέφτουν τα γενικότερα ποσοστά εξαιτίας της εκπομπής.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η Αντελίνα ενδέχεται να μην χρειαστεί να χτυπήσει το κουδούνι αλλού καναλιού καθώς έμπειρα στελέχη τόνισαν στο Press One ότι “το project ίσως να μην ήταν το πιο κατάλληλο για την ίδια και αν υπάρξει κάποιο το οποίο να της ταιριάζει θα επανεξεταστεί το πρόσωπό της”.

Όσο για τους συνεργάτες της τώρα αυτό αποτελεί ένα μυστήριο! Καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις οι “παράπλευρες απώλειες’ είναι οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί, οι μοντέρ, οι γραφίστες και κάθε λογής εργαζόμενοi πού βρίσκoνται μπρος ή πίσω από τις κάμερες.

Το Press one που σας μεταφέρει πρώτο την είδηση είναι εδώ και θα σας ενημερώσει για όποια έκτακτη εξέλιξη υπάρξει τις επόμενες ώρες και ημέρες.

Όσο για την ψυχολογία της Αντελίνας όπως ήταν αναμενόμενο εξάλλου, δεν είναι και η καλύτερη αυτή τη στιγμή για να κάνει δηλώσεις με αποτέλεσμα να μη σηκώνει το τηλέφωνο της ούτε και σε στενά συγγενικά της πρόσωπα.

Εμείς από την πλευρά μας της ευχόμαστε κάθε επιτυχία και τις υπενθυμίζουμε ότι κανείς δεν χάνεται ιδίως όταν πιστεύει στο Θεό.

Το τελευταίο το γράφουμε διότι γνωρίζουμε ότι η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι βαθιά θρησκευόμενη και δεν λησμονούμε το γεγονός ότι την ημέρα που υπέγραφε το συμβόλαιο είχε μαζί της την εικόνα του Αγίου Εφραίμ για να την προστατεύει.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα συμβεί, καθώς ξαναλέμε ότι πίσω από κάθε παρουσιαστή, κρύβονται δεκάδες άνθρωποι – επαγγελματίες, που αποτελούν μέλη οικογενειών, σε δύσκολους καιρούς για τη χώρα και οι οποίοι πρέπει να απορροφηθούν από το κανάλι σε άλλα πόστα προκειμένου να μη βρεθούν άνεργοι.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα