spot_img
8.4 C
London
ΑρχικήΝ. Βούτσης: Λάθος επιλογές και έλλειψη προετοιμασίας για την πανδημία (audio)

Ν. Βούτσης: Λάθος επιλογές και έλλειψη προετοιμασίας για την πανδημία (audio)

Είναι σαφές ότι υπήρξε έλλειψη προετοιμασίας, οι λάθος επιλογές και ο εφησυχασμός για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος πανδημίας, επεσήμανε ο τ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτής Α΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Αλφόνσο Βιτάλη και Θάνο Σιαφάκα. Πρόσθεσε πως όλοι θεωρούν ότι τα μέτρα έχουν πάει λάθος και πως προετοιμάζεται το έδαφος για ενδεχόμενο λοκ ντάουν, όπως υπονόησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Σημείωσε ακόμα πως είναι μεγάλο πολιτικό λάθος ότι δεν υπήρξαν εμπροσθοβαρή μέτρα για την οικονομία και την στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων.

Αναφερόμενος στην τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη σημείωσε πως αυτή η κατάσταση δεν πρέπει να εξελιχθεί σε μια αντιπαράθεση, αξιών, πολιτισμών και συστημάτων. Είναι μια μαύρη μέρα για την Βιέννη και την Ευρώπη, είπε και τόνισε ότι φοβάμαι ότι δεν θα είναι η τελευταία μέρα με όλα αυτά που γίνονται, με τις συγκρούσεις, με τους πολέμους, όλα αυτά έχουν παράξει μια καύσιμη ύλη με ανθρώπους που μπορούν να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες.

Σε ότι αφορά τα μέτρα για την φύλαξη των Πανεπιστημίων στα οποία αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός, ο κ. Βούτσης σημείωσε πως με αφορμή και πρόσχημα, την καταδικαστέα και άθλια πράξη κατά του Πρύτανη του Οικονομικού Παν/μιου, ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να εμπεδώσει την αστυνομική καταστολή στα ΑΕΙ, περί αυτού πρόκειται.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα