spot_img
11.5 C
London
ΑρχικήΤα ζώδια της Παρασκευής 9/10/2020

Τα ζώδια της Παρασκευής 9/10/2020

Κριός

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και η σημερινή όψη του με τον Πλούτωνα δεν είναι ακριβώς εύκολη. Ακόμη όμως και αν η ατμόσφαιρα είναι βαριά στη δουλειά και ενώ μπορεί μια υπόθεση σχετική να σε δυσκολεύει, φαίνεται ότι έρχεται μια λύση και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Ταύρος

Ο Άρης και ο ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια όψη που μπορεί σήμερα να σε προβληματίσει.

Υπάρχει ένα θέμα που πιθανώς δεν έχει λυθεί ακόμη, μέσα σου ή κάτι εξωτερικό, και αυτή η εκκρεμότητα σε ενοχλεί. Επειδή ο Άρης είναι παρορμητικός, η λύση σίγουρα δεν είναι στο να κάνεις μια βιαστική κίνηση, ειδικά σε ό, τι αφορά έναν στόχο σου.

Δίδυμοι

Ο Άρης είναι ανάδρομος και η σημερινή του όψη με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρνει κάποια ένταση. Ιδιαίτερη έμφαση δίνει η όψη σε θέματα φίλων και οικονομικών.

Επίσης, σε θέματα οικειότητας, μπορεί δηλαδή να υπάρχει από την πλευρά σου ή από την άλλη μια προσδοκία για περισσότερη και πιο ουσιαστική επαφή, αλλά να μην είναι εύκολο αυτό για κάποιον λόγο.

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Άρης και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια δύσκολη όψη σήμερα: χρειάζεται κάποια προσοχή στις συνεργασίες, η δουλειά, επίσης, μπορεί να γίνεται αρκετά πιεστική αυτές τις μέρες και χρειάζεται ψυχραιμία.

Λέων

Εκεί που εμείς κάνουμε σχέδια, ο ανάδρομος Άρης και ο Πλούτωνας μπορεί να θυμίζουν τις εκκρεμότητες που έχεις για να προχωρήσεις με τους στόχους σου και να τα φέρεις εις πέρας.

Η σημερινή μέρα μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες και ίσως να μην πάρεις καμιά σοβαρή απόφαση τώρα.

Παρθένος

Ο Άρης και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια δύσκολη όψη σήμερα που μπορεί να αφορά ένα οικονομικό θέμα που μοιράζεσαι με κάποιο άλλο άτομο (κοινά οικονομικά στη σχέση για παράδειγμα) ή με μια ερωτική υπόθεση. Μπορεί να είναι δύσκολο κάποιες φορές να μοιράζεσαι, ειδικά τα συναισθήματά σου.

Μια υπέρβαση σε αυτόν τον τομέα θα βοηθούσε πολύ.

Ζυγός

 Η όψη του Άρη με τον Πλούτωνα σήμερα είναι αρκετά δύσκολη και ίσως πιέζει ένα θέμα που αφορά μια σχέση, πιθανώς οικογενειακή, ή μια συνεργασία.

Η σημερινή μέρα δεν είναι η καλύτερη για σημαντικές αποφάσεις. Και γενικότερα αποφεύγουμε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις.

Σκορπιός

Η δύσκολη όψη του κυβερνήτη σου, Πλούτωνα, με τον Άρη μπορεί να σημαίνει εντάσεις από διάφορες πλευρές σήμερα.

Και καλό θα ήταν να μην λάβεις καμία σημαντική απόφαση όσον αφορά ένα επαγγελματικό πρότζεκτ ή μια συμφωνία. Αύριο θα “βλέπεις” καλύτερα.

Τοξότης

Η όψη του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να κάνει αρκετά δύσκολη τη μέρα.

Η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά μπορεί να κρύβει κάποια παρερμηνεία.

Αιγόκερως

Ο Άρης και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια δύσκολη όψη για όλους. Ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιό σου, παρεμπιπτόντως, και ο Άρης στον οίκο σου που αφορά το σπίτι και την οικογένεια.

Ειδικά με οικογενειακά πρόσωπα η επικοινωνία πρέπει να γίνεται προσεκτικά. Αν βλέπεις ότι το κλίμα γίνεται έντονο, καλύτερα να μην εμπλακείς.

Υδροχόος

Η σημερινή όψη του Άρη με τον Πλούτωνα είναι αρκετά έντονη και μπορούμε να πούμε ότι δεν ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία και τις νέες συμφωνίες.

Η σκέψη σου μπορεί να είναι έντονη και παρορμητική, το ίδιο και η δράση σου. Αν βέβαια κάνεις υπομονή, μπορείς από αύριο να εκφράσεις καλύτερα και πιο ξεκάθαρα αυτό που χρειάζεται να πεις.

Ιχθύες

Η όψη του ανάδρομου Άρη με τον Πλούτωνα σήμερα είναι αρκετά δύσκολη και δεν είναι καθόλου καλός σύμβουλος ούτε για οικονομικά θέματα, ούτε για θέματα σχέσεων – κυρίως κοινωνικών και φιλικών.

Η ατμόσφαιρα μπορεί να είναι αρκετά έντονη και η συναισθηματική σου φύση χρειάζεται ηρεμία για να λειτουργήσει και να εκφραστεί. Και καλά κάνει. 

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα