spot_img
8.1 C
London
Αρχική«Ρήμαξαν» τα σπίτια στο Ηράκλειο Κρήτης – 14.000 ευρώ η αξία των...

«Ρήμαξαν» τα σπίτια στο Ηράκλειο Κρήτης – 14.000 ευρώ η αξία των κλοπιμαίων

Άναψαν «κόκκινο» στην δράση δύο αλλοδαπών που είχαν ρημάξει τα σπίτια του Δήμου Ηρακλείου και είχαν επεκτείνει τις επιδρομές τους και στα Χανιά, έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ηρακλείου οι οποίοι εξιχνίασαν συνολικά 23 διαρρήξεις που είχαν γίνει τους τελευταίους τρεις μήνες.

Οι δύο αλλοδαποί ταυτοποιήθηκαν από την αξιοποίηση στοιχείων της προανάκρισης, αναζητήθηκαν την Τρίτη μετά την τελευταία εισβολή τους στο σπίτι μιας γυναίκας απ’ όπου έκλεψαν διάφορα αντικείμενα και συνελήφθησαν άμεσα από τους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Στο όχημά τους, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, προέκυψε ότι από τις 6 Ιουλίου είχαν διαρρήξει 22 σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και ένα στα Χανιά και είχαν αρπάξει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές, ρούχα, διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα, η συνολική αξία των οποίων φτάνει τα 14.000 ευρώ.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια Ηρακλείου σε συνεργασία με την Ασφάλεια Χανίων που αναζητούν και τα κλοπιμαία, ενώ σε βάρος των δύο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα