Ηράκλειο: Σκηνές απείρου κάλλους στο αεροδρόμιο – Γερμανίδα έξαλλη κατά αστυνομικών

0
15

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Ηρακλείου Κρήτης, ως συνέχεια αυτών που σημειώθηκαν, νωρίτερα, στο αεροδρόμιο, όταν μία νεαρή γυναίκα συνελήφθη, μαζί με τον σύζυγό της, με την κατηγορία  της διευκόλυνσης εξόδου ενός Ιρακινού από τη χώρα.

Η γυναίκα, γερμανικής υπηκοότητας, διέλυσε τα πάντα μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα του αεροδρομίου, καθώς, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, εκσφενδόνισε ό,τι βρήκε μπροστά της, άρχισε να ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές στους αστυνομικούς ενώ δεν άφησε ένστολο να μην τον φτύσει στο πρόσωπο, αρνούμενη τις κατηγορίες και επικαλούμενη το 3χρονο παιδί της.

Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι είχε έρθει με το παιδί του για διακοπές στην Κρήτη και ουδεμία σχέση έχουν με την επιχειρούμενη διαφυγή στο εξωτερικό – και συγκεκριμένα στο Παρίσι – ενός νεαρού Ιρακινού, ο οποίος βρέθηκε να κατέχει ταξιδιωτικά έγγραφα και εισιτήριο που έφεραν τα στοιχεία του συζύγου.

Η σύλληψη τους έγινε το βράδυ του Σαββάτου (26/9/2020) και, όσο διαρκούσε η προανάκριση, κόντεψε να κάνει καλοκαιρινό το Αστυνομικό Τμήμα.

Και άλλες συλλήψεις στο αεροδρόμιο

Σημειώνεται ότι στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, από τις 21 μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου, έχουν συλληφθεί συνολικά 44 αλλοδαποί (28 άνδρες και 16 γυναίκες), κατηγορούμενοι για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε ελέγχους αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, οι αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία και Τσεχία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here