spot_img
8.1 C
London
ΑρχικήΚύκλωμα λαθραίων καπνικών προϊόντων στην Λάρισα αποκόμισε πάνω από 90.000 ευρώ (pics)

Κύκλωμα λαθραίων καπνικών προϊόντων στην Λάρισα αποκόμισε πάνω από 90.000 ευρώ (pics)

Τουλάχιστον 55.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 2.600 συσκευασίες καπνού είχε διακινήσει τους τελευταίους τέσσερις μήνες ένα κύκλωμα λαθρεμπόρων που δρούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και αποκόμισαν παράνομα κέρδη ύψους 95.500 ευρώ!

Το κύκλωμα αποτελούνταν από δύο εγκληματικές ομάδες που, από τις 29 Μαΐου, συνεργάζονταν στην προμήθεια, την αποθήκευση και την διάθεση των καπνικών προϊόντων στην περιοχή. Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες σε 11 μέλη τους που διακινούσαν τα λαθραία εμπορεύματα με επτά πολυτελή Ι.Χ. αυτοκίνητα τα οποία κατασχέθηκαν.

Κατά τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των δραστών, βρέθηκαν 3.310 πακέτα τσιγάρων και 512 συσκευασίες καπνού που παραδόθηκαν στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα έσοδα του Δημοσίου, ενώ κατασχέθηκαν και 9.470 ευρώ από τις πωλήσεις. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας στην δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Larisa-kapnika-eidi2
Larisa-kapnika-eidi3
spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα