spot_img
5.7 C
London
ΑρχικήΟ ΠΑΣ Γιάννινα πήρε βαθμό στη Θεσσαλονίκη (2-2 Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε βαθμό στη Θεσσαλονίκη (2-2 Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα)

Ισόπαλος (2-2) ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 3ης ημέρας του πρωταθλήματος, που αποτέλεσε την πρεμιέρα του «Άγιαξ της Ηπείρου» στη διοργάνωση, μετά την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Στο ντεμπούτο του Απόστολου Μάντζιου στον πάγκο των γηπεδούχων, η ομάδα της Ηπείρου πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με 2-0 πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα.

Συγκεκριμένα, ήταν ο Νάουμετς με έναν αριστερό «κεραυνό» έξω από την περιοχή που νίκησε τον Κουέστα για πρώτη φορά, στο 15ο λεπτό, ενώ στο 22΄ από κόρνερ και κακή εκτίμηση του Ισπανού τερματοφύλακα, ο Εραμούσπε πήρε την πρώτη κεφαλιά κι ο Παντελάκης έσπρωξε την μπάλα στο βάθος της άδειας εστίας.

Πλήρης αλλαγή σκηνικού στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, με τους «κιτρινόμαυρους» να σώζουν εν τέλει το βαθμό. Στο 48΄ σουτ του Ρόουζ βρήκε σε ετοιμότητα τον Χουτεσιώτη, αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Φετφατζίδης με προσωπικό σόλο και ωραίο τελείωμα μείωσε σε 1-2, ξαναβάζοντας την ομάδα του στο παιχνίδι.

Από εκεί και ύστερα ο Άρης δεν δημιούργησε φάσεις, αλλά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, ο Ματίγια ισοφάρισε σε 2-2 στο 67΄, με το υπόλοιπο της συνάντησης να κυλά χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο…

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα