spot_img
8.1 C
London
ΑρχικήΟ Ολυμπιακός νίκησε τον Παναιτωλικό με λυτρωτή Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναιτωλικό με λυτρωτή Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός συνάντησε αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο από τον καλά οργανωμένο αμυντικά Παναιτωλικό, αλλά το γκολ του Ελ Αραμπί τρία λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους άνοιξε το δρόμο προς τη δεύτερη νίκη του πρωταθλητή, σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επιβλήθηκε των «καναρινιών» με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και στρέφει πια το ενδιαφέρον της στη ρεβάνς με την Ομόνοια για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, την προσεχή Τρίτη.about:blank

Η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων δημιούργησε προβλήματα στον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν μόλις δύο ευκαιρίες σε αυτό το διάστημα.

Η πρώτη ήταν στο 40΄, όταν ο Μασούρας (από σέντρα του Ελ Αραμπί από δεξιά) με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κνετ.

Τρία λεπτά αργότερα, ήταν ο Μαροκινός στράικερ που έκανε την κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο Κνετ απέκρουσε εντυπωσιακά όσο και σωτήρια.

Όπως όμως συνέβη κι εναντίον του Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα στην επανάληψη και μόλις στο 48΄, ύστερα από γύρισμα του Ραντζέλοβιτς ο Ελ Αραμπί άνοιξε το σκορ.

Ένα γκολ του Ματσόλα στο 59΄ ακυρώθηκε ως οφσάιντ του σκόρερ και στο 86ο λεπτό ο Καφού, από ασίστ του Χασάν που είχε «κλέψει» την μπάλα από τον Μεντίνα, πλάσαρε σε άδεια εστία για το τελικό 2-0. 

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα