spot_img
11.2 C
London
ΑρχικήΑναβλήθηκε το οικονομικό φόρουμ του Νταβός λόγω κορονοϊού

Αναβλήθηκε το οικονομικό φόρουμ του Νταβός λόγω κορονοϊού

Για τις αρχές του καλοκαιριού του 2021 μετατέθηκε το παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που διεξάγεται στο Νταβός της Ελβετίας, συνήθως τον χειμώνα.

Όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση του Φόρουμ, οι ειδικοί εκτιμούν ότι δεν πληρούνται οι συνθήκες για τη διοργάνωσή του «με ασφάλεια» τον ερχόμενο Ιανουάριο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Μάλιστα, οι διοργανωτές του φόρουμ άφησαν ανοιχτό και το ενδεχόμενο να μην γίνει στο Νταβός, χωρίς ωστόσο να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

«Θα λάβετε λεπτομέρειες όσον αφορά τις ημερομηνίες και τον χώρο του αναπρογραμματισμένου ετήσιου Φόρουμ μας μόλις υπάρξουν οι συνθήκες που θα διασφαλίζουν την υγεία και την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων και εκείνων που τους υποδέχονται», είπε εκπρόσωπος της διοργάνωσης.

Στις αρχές Ιουνίου, η διεύθυνση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ είχε εκφράσει την επιθυμία να διατηρηθεί η διάσημη ετήσια συνάντηση στη μικρή πόλη των ελβετικών Άλπεων όμως με διαφορετική μορφή, συνδυάζοντας φυσική και διαδικτυακή παρουσία των συμμετεχόντων.

Εκτός από τη συνάντηση με φυσική παρουσία που έχει αναπρογραμματιστεί για το καλοκαίρι, η διεύθυνση του Φόρουμ ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει «την εβδομάδα της 25ης Ιανουαρίου» τηλεδιασκέψεις στις οποίες παγκόσμιοι ηγέτες θα μπορούν να μοιραστούν τις απόψεις τους.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα