spot_img
11.8 C
London
ΑρχικήΚρήτη: Καταγγελία 15χρονης για σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό επιχειρηματία

Κρήτη: Καταγγελία 15χρονης για σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό επιχειρηματία

Σα «βόμβα»έπεσε στην κοινωνία του Ηρακλείου η καταγγελία μιας 15χρονης κοπέλας σε βάρος γνωστού επιχειρηματία που διατηρεί σοβαρό προφίλ και χαίρει σεβασμού, ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, έγινε πριν από λίγες μέρες, όταν το κορίτσι βρισκόταν στον Καρτερό και περίμενε μια φίλη της με τον πατέρα της προκειμένου να πάνε να κολυμπήσουν, σε πισίνα της περιοχής .

Ο επιχειρηματίας, πέρασε από το σημείο και είδε την κοπέλα, την οποία γνωρίζει από παλιά, καθώς στενό συγγενικό της πρόσωπο εργάζεται για πολλά χρόνια στην επιχείρησή του.

Ο καταγγελόμενος σταμάτησε το αυτοκίνητό του και προσφέρθηκε να την πάει στην πισίνα.

Η 15χρονη μπήκε στο αυτοκίνητο και – όπως καταγγέλλει – αντί να την πάει στον χώρο της πισίνας, την οδήγησε σε ένα παράδρομο και την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Κατάφερε όμως να βγει από το αυτοκίνητο και κατήγγειλε το περιστατικό ενώ ο επιχειρηματίας συνελήφθη.

Αντιμετωπίζει κατηγορία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελιοδικείου Ηρακλείου.

Η δίκη του αναβλήθηκε για τις 10 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο επιχειρηματίας αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται και τονίζει ότι γνωρίζει πολλά χρόνια το κορίτσι και προσφέρθηκε να την εξυπηρετήσει.

«Είμαι σοκαρισμένος. Κλαίω και μόνο στη σκέψη ότι ένας άνθρωπος που γνωρίζω τόσα χρόνια και εμπιστεύομαι, πείραξε το παιδί μου» είπε στο Cretalive, ο πατέρας της 15χρονης ο οποίος βρίσκεται αυτή την ώρα, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της κοπέλας στα δικαστήρια.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα