spot_img
18.9 C
London
ΑρχικήΠολιτικήΈλεγχοι από την τροχαία Αττικής στα ΜΜΜ – Παραβάσεις – ...

Έλεγχοι από την τροχαία Αττικής στα ΜΜΜ – Παραβάσεις – Πρόστιμα

Στην εφαρμογή σχεδίου για την τήρηση των μέτρων που αποσκοπούν στον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προχωράει από σήμερα το πρωί η Τροχαία.
Το σχέδιο περιλαμβάνει αυστηρούς ελέγχους για τη χρήση μάσκας και υπεράριθμους επιβάτες, ενώ τις ενέργειες της Τροχαίας εποπτεύει προσωπικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος έχει δώσει αυστηρές εντολές στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Σύμφωνα με το σχέδιο για την τήρηση των μέτρων στα ΜΜΜ,

η Τροχαία «σαρώνει» τους κεντρικούς σταθμούς μετεπιβίβασης μετρό, ΗΣΑΠ, στάσεις αστικών λεωφορείων και τις γραμμές αστικών συγκοινωνιών σε συνεργασία με ΟΑΣΑ, καθώς και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ.

Περισσότερους από 1000 ελέγχους σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς πραγματοποίησε σήμερα η Τροχαία Αττικής, για μάσκες και υπεράριθμους επιβάτες, σε όλο το λεκανοπέδιο.
Αναλυτικά, από τις 08.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ, τα συνεργεία της Τροχαίας πραγματοποίησαν συνολικά 1.039 ελέγχους σε ΜΜΜ, βεβαιώνοντας 24 παραβάσεις.
Οι 18 από αυτές αφορούσαν επιβάτες που δεν φορούσαν μάσκες και στους οποίους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ και οι έξι σε λεωφορεία του ΚΤΕΛ με υπεράριθμους επιβάτες, τα οποία ελέγχθηκαν στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών.
Οι υπεράριθμοι επιβάτες κατέβηκαν από τα λεωφορεία και παράμειναν σε κλειστούς χώρους στα διόδια, απ’ όπου παρελήφθησαν από άλλα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.
Οι έλεγχοι της Τροχαίας θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα