spot_img
17.9 C
London
ΑρχικήΕλλάδαΣοκ στην Καλλιθέα: Ζούσε με την νεκρή μητέρα της γιατί δεν είχε...

Σοκ στην Καλλιθέα: Ζούσε με την νεκρή μητέρα της γιατί δεν είχε λεφτά να την θάψει

Ένα τραγικό μυστικό κρυβόταν στο σπίτι μιας 58χρονης στην Καλλιθέα. Ζούσε με τη νεκρή μητέρα της γιατί δεν είχε λεφτά να τη θάψει.


Η 58χρονη κόρη τύλιξε σε κουβέρτες τη σορό της 92χρονης μητέρας της και την έβαλε στη ντουλάπα. Ωστόσο, η δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα προκάλεσε την αντίδραση των γειτόνων, που κάλεσαν την αστυνομία.


Νεκρή από τις 7 Ιουλίου


Η 92χρονη φέρεται να πέθανε στις 7 Ιουλίου. Από τότε, η κόρη της κλείστηκε μέσα στο σπίτι, πράγμα που επίσης παραξένεψε τους γείτονες, που είχαν συνηθίσει να τις βλέπουν στο μπαλκόνι.


Η μυρωδιά ανησύχησε τους γείτονες


Οι γείτονες άρχισαν να ανησυχούν όταν δεν τις έβλεπαν και αφότου άρχισε να βγαίνει άσημη μυρωδιά από το διαμέρισμα. Η 58χρονη αρχικά υποστήριξε ότι είχε πεθάνει μία γάτα, ωστόσο, η απάντησή της δεν ήταν πειστική, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

“Δεν είχα χρήματα”


Πράγματι, όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι, εντόπισαν τη νεκρή στη ντουλάπα. Η κόρη υποστήριξε ότι κράτησε τη μητέρα της νεκρή στο σπίτι, γιατί δεν είχε χρήματα για την κηδεία. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο εισαγγελέας διέταξε τον εγκλεισμό της 58χρονης σε ψυχιατρική κλινική.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα