spot_img
11.7 C
London
ΑρχικήLife StyleΟ παραμυθιένος γάμος της Εριέττας Κούρκουλου στη Μύκονo (pics)

Ο παραμυθιένος γάμος της Εριέττας Κούρκουλου στη Μύκονo (pics)

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο αγαπημένος της, επιχειρηματίας Βύρωνας Βασιλειάδης, ενώθηκαν με τα γαμήλια δεσμά στη Μύκονο ανάμεσα σε φίλους ,συγγενείς και εξέχουσες προσωπικότητες.

Ήθελαν φυσικά να κρατήσουν όσο μπορούσαν χαμηλούς τόνους και είναι χαρακτηριστικό ότι από το πρωί στην περιοχή υπήρχαν σεκιούριτι παντού, οι οποίοι δεν επέτρεπαν σε κανέναν να πλησιάσει ούτε να βγάλει φωτογραφίες.

Το μυστήριο τελέστηκε σε εκκλησάκι στην παραλία του Αγραρίου που φημίζεται για τα γαλαζοπράσινα νερά και την χρυσαφένια αμμουδιά.

Τα αρχικά σχέδια του ζευγαριού ήταν να γίνει ο γάμος στο Δεσποτικό, ένα νησάκι ανάμεσα στην Πάρο και την Αντίπαρο, αλλά τελικά αποφάσισαν να τον μεταφέρουν στην Μύκονο, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για το νησί των «Ανέμων».

Η 27χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου έφτασε στην εκκλησία με φουσκωτό στις 8 το βράδυ και έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό ,νεραϊδένιο νυφικό της,δημιουργία του Vrettos Vrettakos ενώ χρέη κουμπάρων είχαν η κολλητή φίλη της νύφης, Μαριάννα, και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς.,

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η Μαριάννα Λάτση, η οποία συνόδευσε την Εριέττα και την παρέδωσε στον γαμπρό.

Μετά την ανταλλαγή των όρκων αιώνιας αγάπης και πίστης, οι νεόνυμφοι δεξιώθηκαν τους 100 περίπου καλεσμένους τους στην παραλία του Αγραρίου, η οποία είχε διαμορφωθεί και στολιστεί αναλόγως για την περίσταση.

Εντύπωση προκάλεσαν οι ντισκομπάλες που ήταν διάσπαρτες στην άμμο και γενικά όλο το σκηνικό ήταν εκπληκτικό.

Το μυστήριο έλαβε χώρα σε κλειστό κύκλο 120-150 ατόμων και ιδιαίτερη αίσθηση στη δεξίωση προκάλεσαν τα δεκάδες βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό πλήρως εναρμονισμένα με τη μουσική υπόκρουση.

Το γαμήλιο γλέντι περιλάμβανε vegan μενού, σκηνοθετημένο πρόγραμμα με βεγγλικά και μουσική υπόκρουση.

Επιπλέον, τα ηνία της διασκέδασης στο πάρτι που ακολούθησε ανέλαβαν ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Τάμτα εκτινάσσοντας το κέφι στα ύψη.

Εριέττα Κούρκουλου: Παραμυθένιος γάμος στη Μύκονο - Vegan μενού ...
Εριέττα Κούρκουλου – Ο εντυπωσιακός γάμος με τη λαμπερή μητέρα ...
Χορεύοντας με την Εριέττα
Ο μεγάλος απών από το γάμο ,που εδώ χορεύει με την Εριέττα μικρή
spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα