spot_img
9.5 C
London
ΑρχικήΠολιτικήΠέτσας για κορωνοϊό: Σε κόκκινο συναγερμό τα μεγάλα αστικά κέντρα

Πέτσας για κορωνοϊό: Σε κόκκινο συναγερμό τα μεγάλα αστικά κέντρα

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας μιλώντας σε εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί, έκανε λόγο για «μεγάλη καμπάνα κινδύνου» …«τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε χτυπήσει μια μεγάλη καμπάνα κινδύνου, η οποία οφείλεται κυρίως στη χαλάρωση και στον εφησυχασμό στο εσωτερικό. Μετά το άνοιγμα της χώρας μας στον τουρισμό, φροντίσαμε -με αυστηρές παρεμβάσεις που έγιναν- να περιορίσουμε τα εισαγόμενα κρούσματα ελέγχοντας καλύτερα τις πύλες εισόδου». 

Σε σχέση με την πορεία στο εδωτερικπό της χώρας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για «υπερβολική χαλάρωση, η οποία οδήγησε σε αύξηση κρουσμάτων, ιδιαίτερα στα μεγαλα αστικά κέντρα,  Αθήνα και Θεσσαλονίκη».

«Για αυτόν τον λόγο ένα από τα μέτρα που λαμβάνουμε είναι η επέκταση στη χρήση μάσκας, δηλαδή να γίνει υποχρεωτική σε περισσότερους κλειστούς χώρους», συμπλήρωσε ο κ. Πέτσας. 

«Υπάρχουν προβλήματα εκεί που συνωστίζονται πολλοί όρθιοι είτε γύρω από ένα μπαρ είτε σε ένα πανηγύρι όπως είδαμε το προηγούμενο διάστημα. Αυτά  είναι τα προβλήματα που δημιουργούν την πιθανότητα μεγάλης διασποράς» ανέφερε ο κ. Πέτσας ενώ κάλεσε όλους τους Έλληνες να αποφεύγουν τον συνωστισμό.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα