spot_img
19 C
London
ΑρχικήΕλλάδαΞεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τη μαφιόζικη επίθεση σε 50χρονο...

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τη μαφιόζικη επίθεση σε 50χρονο στη Βούλα

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η Ελληνική Αστυνομία πίσω από τη μαφιόζικη επίθεση κατά του 50χρονου στη Βούλα. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 21:20 στη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου 32 στην Βούλα, σε πάρκινγκ έξω από γνωστό φούρνο.


Δύο άτομα του επιτέθηκαν και τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Στο αυτοκίνητο ήταν μαζί και ένας φίλος του, ο οποίος τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή και παραμένει στο Ασκληπειό Βούλας.

Το θύμα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής, ο 50χρονος είναι πρώην μπράβος και φέρεται να είχε σχέσεις με την μαφία της νύχτας.

Το όνομά του ήταν γνωστό στη νύχτα και εικάζεται πως η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε, έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ., που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

Τον γάζωσαν

Στον τόπο της επίθεσης βρέθηκαν τουλάχιστον 13 κάλυκες, με τους δράστες ωστόσο να μην καταφέρνουν να σκοτώσουν τον πρώην «μπράβο» στην Βούλα.

Σύμφωνα με μάρτυρες που βρίσκονταν στην περιοχή, υπήρξαν δύο άτομα με κράνη πάνω σε μηχανή που ενεπλάκη στην επίθεση, ενώ είδαν και ένα τζιπ το οποίο έφυγε στην αντίθετη κατεύθυνση.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα