spot_img
10.2 C
London
ΑρχικήMediaAlpha : φύγε εσύ έλα εσύ (pic)

Alpha : φύγε εσύ έλα εσύ (pic)

Άνω-κάτω στον Alpha με την αλλαγή διοίκησης άρχισαν τα «όργανα» και το σενάριο « φύγε εσύ, έλα εσύ», μέχρι στιγμής  είναι το πιο επικρατέστερο .

Πριν από λίγα λεπτά, η αρχισυντάκτρια της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η Μαίρη Παλιαλέξη  μέσα από το instagram της  ανακοίνωσε μια αποχώρηση «βόμβα» από την ομάδα του happy day .

  Μετά από 6 χρόνια συνεργασίας με τον ALPHA, η βοηθός αρχισυντάκτη της εκπομπής ,η Δήμητρα Παλούδη αποχωρεί για την Ιωάννα Μλέσκου και τον  ΣΚΑΙ .

Η πρόταση από το κανάλι του Φαλήρου έγινε η απάντηση βέβαια ακόμη της Παλούδη εκκρεμεί

Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε ο κύκλος της με την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έκλεισε οριστικά.

Διπλή επιστροφή στον ALPHA – Τα δύο πρόσωπα που θα φέρουν τα πάνω κάτω στον σταθμό

Μία διπλή επιστροφή ετοιμάζεται να γίνει σε λίγο καιρό στον ALPHA, μιας και γυρίζουν στην τηλεόραση δύο πρόσωπα τα οποία θα φέρουν τα πάνω κάτω στον σταθμό, μέσα από τις συμμετοχές τους σε δύο σειρές.

Και οι δύο απείχαν εδώ και πολύ καιρό από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο ALPHA άλλωστε έχει αρχίσει να προγραμματίζει με δυναμικό τρόπο. Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να αποχώρησε, ωστόσο τη θέση της θα πάρε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Επιστροφές…

Ραγδαίες θα είναι και οι αλλαγές στο κομμάτι της μυθοπλασίας του καναλιού, αφού θα ξεκινήσει μία σειρά που θα βασίζεται στο ισπανικό σίριαλ Amanda. Σε αυτό θα συμμετέχει η Νάντια Μπουλέ.

Μεγάλη επάνοδο ετοιμάζεται να κάνει και ο Δημήτρης Βλάχος, ο οποίος θα συμμετέχει στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Όπως φαίνεται μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, Δημήτρης Βλάχος βρίσκεται στο σπίτι του Ηλία (Βλαδίμηρου Κυριακίδη) και της Καίτης (Κλέλιας Ρένεση) και θα υποδυθεί τον Μήτσο.

Δεύτερο χτύπημα

Ωστόσο το κανάλι είναι πιθανό να έχει και μία άλλη απώλεια, αφού ένας συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή, πρόκειται να βρεθεί εκτός του Happy Day.

Ο λόγος για τον Κώστα Φραγκολία, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και εξήγησε πως ακόμα δεν έχει συμφωνήσει τίποτα με την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Θα δούμε αν θα συνεχίσω του χρόνου στο Happy Day, είμαστε σε συζητήσεις. Αν δεν τα βρούμε τέλος πάντων με μένα γιατί είμαστε ακόμα σε κάποιες συζητήσεις κι έχουμε λίγο μια διαφορετική προσέγγιση της εξέλιξης της συνεργασίας μας, θα είναι κάποιος άλλος, φαντάζομαι», τόνισε  Κώστας Φραγκολιάς.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα