spot_img
14.1 C
London
ΑρχικήΚαιρόςΚαιρός: Αλλάζει το καλοκαιρινό σκηνικό – Πού θα έχουμε καταιγίδες

Καιρός: Αλλάζει το καλοκαιρινό σκηνικό – Πού θα έχουμε καταιγίδες

Αλλάζει το καλοκαιρινό σκηνικό και ο καιρός χαλάει σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου. Έτσι και πάλι το μελτεμάκι θα πνέει στο Αιγαίο, χαρίζοντάς μας ευχάριστες για την εποχή θερμοκρασίες και χαμηλή υγρασία.

Παράλληλα, δεν θα λείψουν και οι απογευματινές μπόρες στις ορεινές ηπειρωτικές περιοχές. Η υπόλοιπη χώρα θα απολαύσει ηλιοφάνεια.

Το Σαββατοκύριακο οι θάλασσες θα είναι αρκετά ήρεμες και τα θαλάσσια ταξίδια θα γίνουν χωρίς προβλήματα γενικά. Η θερμοκρασία θα παραμείνει ευχάριστη.

Προσοχή χρειάζεται μόνο το Σάββατο στην Μακεδονία, καθώς εκεί οι βροχές και οι καταιγίδες θα είναι αρκετές.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Μακεδονίας. Η θερμοκρασία από 15 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά ηλιοφάνεια με πιθανές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα στα γύρω ορεινά και το θερμόμετρο από 21 έως 29 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια με απογευματινές βροχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 14 έως 33 βαθμούς.

Στην Πάτρα, λίγη παροδική συννεφιά, μικρή η πιθανότητα βροχής.

Στην Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 13 έως 33 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αίθριος καιρός και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες γενικά ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 31 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 21 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις με βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 16 έως 33 βαθμούς.

Στην Αττική, αρκετή ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι έως 5 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα