spot_img
10.8 C
London
ΑρχικήLife StyleΟ Τομ Χάνκς μιλάει για την εμπειρία του με τον...

Ο Τομ Χάνκς μιλάει για την εμπειρία του με τον covid19 και τηρεί τα μέτρα προστασίας.

Ο Τομ Χάνκς μίλησε για την εμπειρία του με τον covid19 σε μια προσπάθεια να αφυπνίσει τον κόσμο σχετικά με τα μέτρα προστασίας.

Περιγράφει την περιπέτειά του από τη στιγμή που πληροφορήθηκε ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό λέγοντας – «Ένιωθα ότι κάτι έσπαγε μέσα μου», ένοιωθα σαν κράκερ που σπάει .

Τόσο ο ίδιος όσο και η αγαπημένη του σύζυγος, Ρίτα Ουίλσον αρρώστησαν παρέα,
O Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον ήταν από τους πρώτους stars που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και από τη στιγμή που ανάρρωσαν, προσπαθούν να βοηθήσουν στη μάχη για την εύρεση του εμβολίου.
Η εμπειρία τους με τον covid 19 ήταν καταλυτική .
«Η γυναίκα μου το πέρασε πιο δύσκολα από μένα είπε ο Τομ Χάνκς, είχε πιο υψηλό πυρετό ,έχασε την αίσθηση της γεύσης και της οσμής, δεν απολάμβανε το φαγητό για περίπου τρεις εβδομάδες», και πρόσθεσε ότι η σύζυγός του είχε «τόση ναυτία που σερνόταν στο πάτωμα για να πάει από το κρεβάτι στην τουαλέτα».
«Όποιος κι αν έμπαινε στις καμπίνες απομόνωσης, γιατρός ή νοσοκόμα, ρωτούσε πώς αισθάνομαι και απαντούσα ότι “ζω μια περίεργη εμπειρία”.
Προσπάθησα να κάνω βασικές ασκήσεις γυμναστικής στο πάτωμα και δεν μπορούσα να τις ολοκληρώσω, σταματούσα στη μέση”. Η γιατρός με κοιτούσε μέσα από τα γυαλιά της σαν να μιλούσε στον πιο χαζό άνθρωπο.
Όποια κίνηση έκανα ένιωθα ότι κάτι έσπαγε μέσα μου. Είχα απίστευτη κούραση , προσθέτοντας ότι χρειάστηκε αρκετός καιρός για να επανέλθει στην κανονικότητα.
Ο ίδιος απαντώντας για αυτούς που δεν τηρούν τα μέτρα και που δεν φοράνε μάσκες, τόνισε ότι «η μάσκα είναι το έσχατο μέτρο προστασίας» προσθέτοντας ότι ο ίδιος χρησιμοποιεί υφασμάτινες μάσκες , πλένει σχολαστικά τα χέρια του και προσπαθεί να τηρεί τις αποστάσεις.

Το ζευγάρι των σταρ στην Ελλάδα με τις μάσκες τους

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα