spot_img
11.8 C
London
ΑρχικήMediaΠονοκέφαλος στον Αντ1 για τις διαρροές στις «Άγριες Μέλισσες»

Πονοκέφαλος στον Αντ1 για τις διαρροές στις «Άγριες Μέλισσες»

Παρά την τεράστια επιτυχία που κάνουν οι Άγριες Μέλισσες στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1, οι ιθύνοντες φαίνεται να προβληματίζονται αρκετά για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν  τι ακριβώς κρύβεται πίσω από αυτό τον “πονοκέφαλο” που έχει δημιουργηθεί στο κανάλι του Αμαρουσίου;

Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό και να χτυπάνε κοντά στο 40% στην τηλεθέαση, όμως αυτό το 40 ίσως έφτανε και παραπάνω αν δεν υπήρχαν τα spoilers στην μέση να… χαλάνε το παιχνίδι!

Στοπ  στις διαρροές

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες μου οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 ψάχνουν μανιωδώς έναν τρόπο να σταματήσουν να διαρρέουν οι εξελίξεις και οι πικάντικες πληροφορίες για την συνέχεια της σειράς, ώστε το κοινό να μην αποσπάται και να είναι καθηλωμένο κάθε βράδυ για να δει τι θα συμβεί επί της οθόνης.

Κάτι τέτοιο φυσικά φαντάζει αδύνατο αλλά… η προσπάθεια μετράει! Και μιας και αναφέραμε  έχει αναλυτικά τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 122

Όλοι μένουνε έκπληκτοι απ’ τον βίαιο ξυλοδαρμό του Νικηφόρου στον Σταμάτη, ο οποίος αποφασίζει ν’ αλλάξει τακτική, ακόμα κι όταν η Ασημίνα του προσφέρει τα χρήματα που ζητάει για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Παράλληλα η Ανέτ προσπαθεί να μάθει τον λόγο που ο Δούκας αποφάσισε να κρατήσει τον Μελέτη κοντά τους. Η Ελένη και ο Λάμπρος ζούνε επιτέλους τον έρωτα τους ενώ ο Νέστορας καταλαβαίνει πως ο Κυπραίος βυθίστηκε ξανά στα σκοτάδια του και προειδοποιεί την Ελένη. Την ίδια ώρα ο Μελέτης γίνεται η σκιά του Νικηφόρου έπειτα από εντολή του Δούκα και ανακαλύπτει κάτι σημαντικό για τις κινήσεις του… Η Ουρανία βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα μεγάλο δίλημμα όταν φτάνουν τα χαρτιά του διαζυγίου. Ο Λάμπρος βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί τόσο στην σχέση του με την Θεοδοσία όσο και με τον Κυπραίο.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα