spot_img
13.8 C
London
ΑρχικήΕλλάδαΤζέισον-Αντιγόνη: Ξύρισε το κεφάλι του για να επισπευσθεί ο γκέι γάμος (video)

Τζέισον-Αντιγόνη: Ξύρισε το κεφάλι του για να επισπευσθεί ο γκέι γάμος (video)

Σε μία συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας για να ψηφιστεί ο γάμος των ομοφύλων προχώρησε ο Ιάσων Δούσης ή Τζέισον-Αντιγόνη, που δημοσίευσε στο Facebook  ένα βίντεο στο οποίο ξυρίζει το κεφάλι του.

Στην ανάρτησή του υπενθυμίζει ότι  πέρυσι, τέτοιες μέρες, ξύρισε το κεφάλι του, προκειμένου να δώσει ένα μήνυμα για τις εθνικές εκλογές.

Όμως, φέτος, όπως λέει, «το ξύρισμα είναι μια συμβολική διαμαρτυρία, προκειμένου να μην καθυστερήσει ούτε μέρα παραπάνω η ψήφιση της ισότητας στον πολιτικό γάμο και για τα ομόφυλα ζευγάρια».

«Ξύρισμα κεφαλιού διαμαρτυρία για την ανισότητα που υφίστανται τα ομόφυλα ζευγάρια στην Ελλάδα», λέει στο βίντεο ο Ιάσων Δούσης και τονίζει: «Πολιτικός γάμος τώρα κύριε Μητσοτάκη, είστε φιλελεύθερος και πρέπει να το δικαιώσετε».

Δείτε το Video

Ξύρισμα-διαμαρτυρία για να ψηφιστεί ο γκέι γάμος! Πέρυσι τέτοιες μέρες ξύρισα το κεφάλι μου, προκειμένου να δώσω ένα μήνυμα για τις εθνικές εκλογές. Φέτος, όμως, το ξύρισμα είναι μια συμβολική διαμαρτυρία προκειμένου να μην καθυστερήσει ούτε μέρα παραπάνω η ψήφιση της ισότητας στον πολιτικό γάμο και για τα ομόφυλα ζευγάρια. Ντάξει, ζεσταινόμουν κιόλας… 😝🤣 Το βίντεο έχει και μια πλάκα, θαρρώ. Enjoy! 😜

Δημοσιεύτηκε από Jason Dousis στις Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα