spot_img
11.5 C
London
ΑρχικήΚόσμοςTραγωδία: λαμπραντόρ σκότωσε τα μωρά της (pics)

Tραγωδία: λαμπραντόρ σκότωσε τα μωρά της (pics)

Απίστευτη τραγωδία με πρωταγωνίστρια μια μητέρα που αγωνιζόταν εννέα χρόνια να αποκτήσει παιδί και ένα λαμπραντόρ .

Τα άτυχα νεογέννητα κοριτσάκια, έπεσαν θύματα του σκύλου όταν η μητέρα τους τα άφησε για λίγο στο υπνοδωμάτιο τους για να μιλήσει σε έναν γείτονα.

Ήταν εκείνη η άτυχη στιγμή που ο σκύλος ζήλεψε με την υπερφροντίδα της μαμάς  και τελικά όρμηξε στα κοριτσάκια.

Το ζηλιάρικο λαμπραντόρ επιτέθηκε στα μόλις 26 ημερών πρόωρα μωρά στο σπίτι τους στην πόλη Πιρίπα, στη βορειοανατολική πολιτεία της Μπαΐα στη Βραζιλία, την περασμένη Τρίτη.

 Η μητέρα τους, η 29χρονη Ελέιν Νοβάις, σοκαρισμένη  έσπευσε να βοηθήσει τις κόρες της, Αν και Αναλού, όταν άκουσε τα κλάματά τους από την κρεβατοκάμαρά τους, αλλά ήταν πολύ αργά για να τις σώσει.

Θανατηφόρες  βλάβες την κοιλιακή χώρα

Η Νοβάις, δημοτική σύμβουλος  έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες  να αποκτήσει παιδί εδώ και 9 χρόνια.

 Τράβηξε μακριά τον σκύλο από τα δίδυμα, αλλά είχε ήδη προκαλέσει θανατηφόρα βλάβη στην κοιλιά τους.

 Μια νοσοκόμα που ζει στην ίδια γειτονιά  προσπάθησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στα δίδυμα, αλλά το ένα πέθανε αμέσως από τα τραύματά της και το άλλο πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε μετά από καρδιακή ανακοπή.

 Σύμφωνα με τα όσα  περιέγραψαν οι γείτονες  ,Ο σκύλος, που περιγράφεται ως ένα «υπάκουο» ζώο, πιστεύεται ότι ζήλευε μετά την γέννηση των μωρών. Ένας μέλος της οικογένειας ισχυρίστηκε ότι «πιθανότατα η ζήλια ώθησε τον σκύλο να επιτεθεί στα παιδιά» σύμφωνα με την The Sun.

Η αστυνομία διερευνά τους θανάτους, αλλά δεν έχει ακόμη ξεκινήσει τις διαδικασίες  καταθέσεων  των συντετριμμένων γονιών.

Το δημοτικό συμβούλιο της Πιρίπα, ένα χωριό με πληθυσμό 1.000 κατοίκων, σε σχετική ανακοίνωση  προς τα media   ανέφεραν «Αντιμέτωποι με αυτή την απίστευτη απώλεια, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και την συμπάθειά μας στους γονείς Ελάινα και Ρέτζις, αλλά και τους φίλους και την οικογένειά τους αυτή την στιγμή της θλίψης και του πόνου. Είθε ο Θεός να παρηγορήσει τις καρδιές σας και να σας δώσει την δύναμη να μετατρέψετε όλο τον πόνο αυτής της ανεπανόρθωτης απώλειας σε πίστη και ελπίδα».

Στην άτυχη μητέρα χορηγήθηκαν ηρεμιστικά στο νοσοκομείο μετά την κατάρρευσή της από το σοκ.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα