spot_img
15.6 C
London
ΑρχικήΚωμωδίες του Netflix: 10 σειρές για να δείτε στο διάλειμμα από τη...

Κωμωδίες του Netflix: 10 σειρές για να δείτε στο διάλειμμα από τη δουλειά

Το να δουλεύει κανείς από το σπίτι, ακούγεται το πιο ιδανικό σενάριο ever, αλλά αποδεικνύεται πολύ δύσκολο να γίνει πραγματικά ξεκούραστα, αν δεν φροντίσουμε η μέρα μας να έχει κάποια δομή.

Τι εννοώ με αυτό; Λοιπόν, πρέπει να βεβαιωθείς ότι ξεκινάς και τελειώνεις σε καθορισμένες ώρες, ότι ντύνεσαι και δε μένεις με τις πιτζάμες, ότι κάνεις σωστά διαλείμματα για φαγητό και ότι δίνεις στον εγκέφαλό σου τον χώρο που χρειάζεται για να αναπνεύσει κάθε τόσο.

Φυσικά, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνεις αυτό. Θα μπορούσες να κάνεις μια βόλτα γύρω από το τετράγωνο στην αρχή και στο τέλος κάθε ημέρας. Θα μπορούσες να βάλεις ένα ξυπνητήρι στις 12:30, που θα σου θυμίζει να πας να μαγειρέψεις κάτι για να φας και να καθίσεις για λίγο σε ένα διαφορετικό δωμάτιο. Ή θα μπορούσες να βασιστείς σε τακτικά προγραμματισμένα διαλείμματα στο Netflix, για να σε παρασύρει μακριά από το γραφείο του σπιτιού σου (το οποίο, μοιάζει με το να έχεις πάρει μαζί σου το laptop στο κρεβάτι).

Ω ναι, το Netflix βασιλεύει όταν πρόκειται για τη βελτίωση μιας ημέρας με μπόλικη δουλειά και υπάρχουν πολλές πιο σύντομες επιλογές για να νιώσεις καλά. Και, επειδή θέλω να δώσω λίγη χαρά στη ζωή σου, βρήκα όλες εκείνες τις κωμικές σειρές, τα κινούμενα σχέδια και τις κωμωδίες που διαθέτουν επεισόδια διάρκειας 30 λεπτών ή λιγότερο.

  • Big Mouth

Ακόμα και για έναν χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων, η εφηβεία δεν είναι εύκολη. Ο Άντριου το μαθαίνει αυτό από πρώτο χέρι καθώς βιώνει τον εφιάλτη της ενηλικίωσης σε αυτή τη σειρά κινουμένων σχεδίων που απευθύνεται σε ενήλικες. Και, με κάθε ξεκαρδιστικό επεισόδιο να διαρκεί περίπου 26 λεπτά, είναι ιδανικό για γέλια κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος.

 

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα