spot_img
6 C
London
ΑρχικήΕλλάδαΣεισμός στην προεκλογική ομιλία του Καμπούρη Φίλιππου Υποψήφιου Βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα...

Σεισμός στην προεκλογική ομιλία του Καμπούρη Φίλιππου Υποψήφιου Βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 

Φίλιππος Καμπούρης: “Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης για την Ελλάδα, την Ορθοδοξία, την Οικογένεια”

Αυτές οι εκλογές είναι από τις πιο σημαντικές. Αυτές οι εκλογές είναι καθοριστικές γιατί δυστυχώς έρχονται δύσκολες ημέρες για όλους εμάς τους Έλληνες. Διακυβεύεται το μέλλον της χώρας. Στα εθνικά μας θέματα έρχεται μία νέα προδοτική συμφωνία. ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ & ΠΑΣΟΚ έχουν έτοιμη την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία. Έρχεται νέο μπαράζ ακρίβειας με νέες ανατιμήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης αλλά και στην ενέργεια. Έρχονται καθημερινές κατασχέσεις πρώτης κατοικίας, φτωχοποίηση και εξαθλίωση όλων εμάς.

Όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις εκπομπές μου, ήμουν απέναντι σε όλο αυτό το βρώμικο πολιτικό σύστημα. Σε ένα πολιτικό σύστημα που δεν σέβεται τον πολίτη, αδιαφορεί και το μόνο που το νοιάζει είναι η καρέκλα. Η αγανάκτηση και ο θυμός με έκανε να θέλω να εκπροσωπήσω όλους αυτούς που νοιώθουν την αδικία, την αδιαφορία, την εγκατάλειψη και την ασέβεια. Η χωρά χρειάζεται βουλευτές που θα μπορούν να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι, να αντισταθούν και να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών της. Η χώρα έχει γεμίσει από βουλευτές δεινόσαυρους και βουλευτές γλάστρες. Εγώ δεν είμαι ούτε δεινόσαυρος ούτε γλάστρα.

Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου μεγαλώνει καθημερινά. Οι πολίτες μας εμπιστεύονται και μας αγκαλιάζουν. Διακρίνουν ποιος τους λέει ψέματα και ποιος τους λέει την αλήθεια. Ποιος νοιάζεται πραγματικά και ποιος όχι για την Πατρίδα.
Καλούμε όλους τους Έλληνες πατριώτες σε πανστρατιά! Όσοι ψηφίσετε μικρά κόμματα που δεν θα μπουν στην βουλή να ξέρετε οτι ψηφίζετε Νέα Δημοκρατία! Το κόμμα της Ν.Δ. έφτιαξε μία σειρά υποκομματιδιων, έκοψε αλλά μόνο και μόνο για να κυβερνήσει! Μην επιτρέψετε τη νοθεία Έλληνες πατριώτες! Ψηφίστε το μοναδικό ελληνικό πατριωτικό κόμμα και όχι Νέα Δημοκρατία! ΌΧΙ ΣΤΗ ΝΟΘΕΊΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!
Σε αυτές τις εκλογές ζητώ από τους πολίτες του Β1 ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ψήφο εμπιστοσύνης για την Ελλάδα, την Ορθοδοξία και την Οικογένεια.

Filippos-kampouris-9
Filippos-kampouris-7
Filippos-kampouris-6
Filippos-kampouris-5
Filippos-kampouris-4
Filippos-kampouris-3
Filippos-kampouris-2

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα