spot_img
11.2 C
London
ΑρχικήMediaΚωνσταντίνος Καζάκος: Απαντά στα επικριτικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τη...

Κωνσταντίνος Καζάκος: Απαντά στα επικριτικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα», ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, την κόρη του, αλλά και τη σύντροφό του Βασιλική Μακρή.

Ανάμεσα σε όσα δήλωσε, ο Κωνσταντίνος Καζάκος κλήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται για τη διαφορά ηλικίας που έχει με την 26χρονη σύντροφό του Βασιλική Μακρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «σχέδιο» για να μην έχει νονό τον Γεώργιο Παπαδόπουλο ο Καζάκος

«Ο καθένας έχει γίνει ένας μικρός δικαστής! Δεν με νοιάζει καθόλου. Αυτοί που ικανοποιούνται ή αυτοϊκανοποιούνται ποσώς με ενδιαφέρει. Το έχουν σχολιάσει πολύ αρνητικά, μερικοί και θετικά.

Ο καθένας αισθάνεται πολύ καλά να ποστάρει στα κοινωνικά δίκτυα την άποψή του. Αισθάνεται ότι κάτι έκανε που έβαλε την άποψή του εκεί πέρα. Άστον να το πιστεύει».

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

Μιλώντας για τη Βασιλική Μακρή αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν σε μια δουλειά, σημειώνοντας πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Θα τον βλέπαμε σε έναν διαφορετικό ρόλο τηλεοπτικά σε περίπτωση που θα του πρότειναν να παρουσιάσει κάποιο παιχνίδι. «Νομίζω θα το έκανα άνετα. Ένα παιχνίδι γνώσεων θα με ενδιέφερε πάρα πολύ», υπογράμμισε.

Αποκαλύπτοντας ότι είναι η φωνή του Ντόναλντ Ντακ, αποκάλυψε ότι αρνήθηκε πρόταση στην Αμερική για να κάνει τη φωνή του. «Μου είχαν κάνει πρόταση να πάω στην Αμερική και αρνήθηκα. Είχα φτιάξει τη ζωή μου και σκεφτόμουν ότι θα τα αφήσω όλα αυτά για να κάνω τον Ντόναλντ; Έπαιζα Σαίξπηρ στην Ελλάδα, να το αφήσω για να πάω να κάνω τον Ντόναλντ; Ναι αλλά δεν σκέφτηκα ότι θα μπω στην Disney και θα κάνω χιλιάδες πράγματα».

Όσο για την ταμπέλα του «γιου της Καρέζη και του Καζάκου» σημείωσε πως ακόμα ακούει τέτοια σχόλια. «Το έχω αποδεχτεί γιατί οι γονείς μου είναι άτομα που και ο κόσμος τους αγάπησε πολύ», υπογράμμισε.

Αποκάλυψε ότι δεν είναι αυστηρός μπαμπάς και πως το προσπαθεί. «Ό,τι μπορώ κάνω. Καλύτερα να μου παρουσιάσει η κόρη μου το αγόρι της παρά να μην μου το πει. Όσο και να μεγαλώνει θα είναι το κοριτσάκι μου», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την απώλεια του πατέρα, επισήμανε πως ήταν δύσκολη. «Γκρεμίζονται διάφορα πράγματα. Χάνεις ένα μικρό κομμάτι σου και ελπίζεις να το κρατήσεις ζωντανό. Είναι κάτι που πονάει. Πονάει αλλά το αντέχεις και συνεχίζεις».

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα