spot_img
12.5 C
London
ΑρχικήMediaΙωάννα Μαλέσκου: «Ο σύντροφός μου είναι κούκλος»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο σύντροφός μου είναι κούκλος»

Με την Ιωάννα Μαλέσκου να βρίσκεται στον μήνα της και να διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και τον σύντροφό της. Ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά.

«Να πείτε και με έναν πόνο, αν και δεν θα είναι ένας, λένε. Μπήκαμε στο μήνα μας και μετράμε κυριολεκτικά αντίστροφα τώρα. Θα παντρευτούμε με πολιτικό πολύ άμεσα. Διαδικαστικό είναι όλο, πιο πολύ για το μωράκι. Για τον θρησκευτικό δεν ξέρω να σου πω. Πρέπει να συναινέσουν και οι δύο σε αυτό», σημείωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιωάννα Μαλέσκου: Θα επιστρέψει στην τηλεόραση μετά την εγκυμοσύνη της;

«Ο σύντροφός μου είναι κούκλος»

Ως προς τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στον σύντροφό της, ανέφερε πως του είπε απλά ότι «περιμένουμε μωράκι».

«Ο σύντροφός μου είναι κούκλος. Να πάρει το μωράκι τα πάντα από αυτόν», συμπλήρωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν ξέρω αν πρέπει χρονικά να τοποθετήσω το πότε θα είναι σωστό και ιδανικό να γίνει η επιστροφή μου στην τηλεόραση. Σίγουρα όμως είναι κάτι που θέλω και εύχομαι να γίνει σωστά.

Ουσιώδεις συζητήσεις στη φάση αυτή για το επαγγελματικό κομμάτι δεν έχω και δεν είμαι σε διάθεση να κάνω», συμπλήρωσε η Ιωάννα Μαλέσκου κάνοντας δηλώσεις στους ρεπόρτερ τον ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αισθάνεται, όπως έχει δηλώσει, ότι θα επέστρεφε πιο κατασταλαγμένη σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά.

«Μου λείπει η δουλειά. Ένα κομμάτι μέσα μου θέλει να στύψει την πέτρα! Ξέρω ότι επιστρέφοντας στην τηλεόραση θα είμαι μια διαφορετική Ιωάννα, μια πιο συνειδητοποιημένη, κατασταλαγμένη και ώριμη Ιωάννα, η οποία δεν είναι μόνη της πια. Επομένως, νιώθω ότι δεν με φοβίζει τίποτα. Έχω απίστευτη δύναμη, την οποία απέκτησα ξαφνικά, με ωραίο τρόπο και αφού προηγήθηκαν καταστάσεις που με δίδαξαν πολλά», σημείωνε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα