spot_img
3 C
London
ΑρχικήΑθλητικάΣάλκε – Λειψία 1-6: Πάρτι των «ταύρων» στο Γκεζελκίρχεν

Σάλκε – Λειψία 1-6: Πάρτι των «ταύρων» στο Γκεζελκίρχεν

Σε… περίπατο εξελίχθηκε η επίσκεψη της Λειψίας στο Γκεζελκίρχεν αφού οι «ταύροι» έκαναν πλάκα στην ουραγό Σάλκε και τη διέλυσαν με 6-1 για τη 17η αγωνιστική της Bundesliga. Με το σκορ στο 4-0 στο ημίχρονο, πολλοί οπαδοί των γηπεδούχων αποχώρησαν κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας αφού δεν άντεχαν όσα έβλεπαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η Λειψία μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 7′ έκανε το 0-1 με τον Σίλβα να τελειώνει τη φάση σε αντεπίθεση. Ο Σβόλοβ έσωσε το 0-2 σε σουτ του Σομποσλάι στο 10′, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο γκολ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Χένρικς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Εγκλημα» από το VAR: Ήταν offside το γκολ του Ατρομήτου αλλά… (pics)

Οι «ταύροι» επιτίθονταν κατά κύματα, ο Σβόλοβ πάλευε μόνος του να κρατήσει όρθια την ομάδα του, αλλά στο 44′ έγινε το 0-3 όταν ο τερματοφύλακας της Σάλκε απέκρουσε το σουτ του Όλμο, με τον Σίλβα να παίρνει όμως το ριμπάουντ και να σκοράρει. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Λειψία έκανε και το 0-4 με πλασέ του Βέρνερ από ασίστ του Όλμο.

Η Σάλκε βρήκε ένα γκολ με τον Κοζούκι να μειώνει σε 1-4 στο 56′ με κοντινό πλασέ, αλλά η Λειψία είχε ακόμη δύο γκολ. Στο 83′ ο Όλμο με απίθανη λόμπα πέτυχε το γκολ της βραδιάς για το 1-5 και το τελικό 1-6 διαμόρφωσε στο 89′ ο Πόουλσεν με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Σάλκε: Σβολόβ, Γιοσίντα, Κράους, Λάρσον (46’ Ιβάν), Λάτσα, Μπίλτερ, Ούρονεν (46’ Αϊντίν), Φρέι (80’ Μορ), Μπρούνερ, Κοζούκι (80’ Τερόντε), Ματριτσιάνι

Λειψία: Μπλάσβιχ, Χάλστενμπεργκ (85′ Ράουμ), Ορμπάν, Χένρικς, Γκβάρντιολ, Σλάγκερ (85′ Καμπλ), Λάιμερ (77’ Αϊνταρά), Σομποσλάι (71’ Φόρζμπεργκ), Όλμο, Σίλβα, Βέρνερ (77’ Πόουλσεν)

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα