spot_img
4.7 C
London
ΑρχικήΝίκος Χατζηνικολάου: Η τρυφερή ανάρτηση που έκανε για τα παιδιά του

Νίκος Χατζηνικολάου: Η τρυφερή ανάρτηση που έκανε για τα παιδιά του

Μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις βρίσκεται ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 αυτές τις ημέρες βρίσκεται μακριά από το στούντιο και απολαμβάνει το καλοκαίρι του παρέα με την οικογένειά του.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι ένα τρυφερός μπαμπάς και σύζυγος, που φροντίζει να περνά χρόνο με τα παιδιά του και την αγαπημένη του Κρίστη Τσολακάκη, να διασκεδάζουν και να χαλαρώνουν όλοι μαζί.

  • Διαβάστε επίσης: «Βγάλε τον σκασμό ανόητε!»: Εκτός εαυτού ο Χατζηνικολάου με ακροατή

Με αφορμή τα γενέθλια των παιδιών του, τα οποία όλα έχουν γεννηθεί μέσα στον Αύγουστο, αποφάσισε να ποστάρει μία υπέροχη καλοκαιρινή φωτογραφία και να αποκαλύψει πότε έχει γεννηθεί το καθένα.

«Από σήμερα, που η Εύα κλείνει τα 10 χρόνια της, ανοίγει η εορταστική περίοδος του Αυγούστου για την οικογένεια μας! Γιορτάζουν όλα μας τα παιδιά! Στις 15 ο Πάνος, στις 17 ο Κωνσταντίνος, που κλείνει τα 15 και στις 30 ο Αλέξανδρος! Ο Θεός να τους δίνει υγεία! Τα λατρεύω! #daddy»!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νίκος Χατζηνικολάου (@nikoschatzinikolaou)

Ένα ευτυχισμένο ζευγάρι

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, που μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας.

Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι ελάχιστοι γνωρίζουν λεπτομέρειες για τη γνωριμία τους, η οποία έγινε το 2002.

Ο δημοσιογράφος ήρθε σε επικοινωνία με την Κρίστη Τσολακάκη, που τότε ήταν μάνατζερ της Άννας Βίσση, προκειμένου να μιλήσουν για μία συνέντευξη.

Οι δυο τους σύντομα έγιναν ζευγάρι και λίγα χρόνια αργότερα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους έγινε το 2004 στην Εκάλη.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα