spot_img
3.8 C
London
Αρχική«Υποψήφιος για τον πάγκο της Κολομβίας ο Αλμέιδα» (pic)

«Υποψήφιος για τον πάγκο της Κολομβίας ο Αλμέιδα» (pic)

«Βόμβα» από την Κολομβία για τον Ματίας Αλμέιδα! Την ώρα που φαίνεται πως απομένει μόνο η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Αργεντινό τεχνικό, ένα δημοσίευμα του έγκυρου δημοσιογράφου, Κάρλος Αντόνιο Βέλες, ισχυρίζεται ότι ο 48χρονος προπονητής είναι υποψήφιος για τον πάγκο της εθνικής Κολομβίας!

Θυμίζουμε πως ο Αλμέιδα έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Ένωση, ωστόσο το ρεπορτάζ από την Κολομβία τον εμφανίζεται ως έναν από τους τρεις υποψήφιους για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας. Με την κατάσταση σε επίπεδο στελεχών να είναι ρευστή μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες μετά και την ήττα από τον Άρη, το μόνο που έλειπε στην ΑΕΚ είναι να προκύψει μπέρδεμα και με το θέμα του προπονητή.

Ο Βέλες μίλησε στο «antena2.com» και έκανε γνωστά τα ονόματα υποψήφιων προπονητών κάνοντας λόγο για τον Ματίας Αλμέιδα, τον Νέστορ Λορένσο και έναν ακόμη προπονητή που το όνομά του δεν έχει γίνει γνωστό. Παράλληλα, οι άνθρωποι της εθνικής Κολομβίας φαίνεται πως έχουν «κάψει» τα ονόματα των Αντρέ Βίλας-Μπόας και Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα