spot_img
5.7 C
London
ΑρχικήΔίκη Φιλιππίδη: Η κατάθεση της γυναίκας που τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού...

Δίκη Φιλιππίδη: Η κατάθεση της γυναίκας που τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού το 2010

Με δεύτερο βιασμό παρομοίασε η ηθοποιός -που έχει καταγγείλει για απόπειρα βιασμού σε βάρος της τον προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη- τη στάση που έχει τηρήσει, επιχειρώντας να πείσει ότι η ίδια του… ρίχτηκε για να πάρει τον ρόλο.

«Όλο αυτό το διάστημα ακούω αυτά που λένε οι άνθρωποι που εργάζονται για την υπεράσπιση του και όσα είπε εκείνος στα υπομνήματα του. Αυτά με έχουν πειράξει περισσότερο, ότι του ρίχτηκα και συνουσιάστηκα μαζί του για ένα ρόλο. Με προσβάλλει και με βιάζει ξανά. Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συνεργαστεί να πει τέτοιο πράγμα. Με θίγει αφάνταστα ότι υποστηρίζει πως φέρομαι κατά αυτόν τον τρόπο. Θα κατέστρεφα τη ζωή μου εδώ και κι ένα χρόνο για να τον εκδικηθώ για ένα ρολάκι. Τώρα έχω αλλά μυαλά από τα μυαλά που είχα τότε» είπε η μάρτυρας απευθυνόμενη στον δικαστήριο και πρόσθεσε:

«Θέλω να γίνει παράδειγμα προς αποφυγήν για τον επόμενο κακοποιητή. Δεν πρέπει να ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σε υποχρεώνει να πρέπει να ενδώσεις για να προχωρήσεις».

Και όταν αργότερα ρωτήθηκε από την εισαγγελέα της έδρας πώς μετά από έντεκα χρόνια πήρε την απόφαση να προχωρήσει και να καταγγείλει την υπόθεση, η μάρτυρας είπε:

«Αισθανόμουν δειλή. Όταν ξεκίνησε αυτό με τη Μπεκατώρου, ακολούθησε αυτή για τον Κιμούλη όχι σεξουαλικού περιεχόμενου. Υπήρχε η αίσθηση οτι θα βγουν κι αλλά. Όσοι γνώριζαν για εμένα, άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο και να μου λένε να μιλήσω. Ο σύζυγος μου με παρακίνησε. Εγώ δεν είχα ιδέα τι αδίκημα είναι αυτό, ούτε τα χρόνια που έχουν περάσει. Κάποια στιγμή είδα ότι μίλησαν οι τρεις επώνυμες κύριες Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη, Αναστασοπούλου. Αυτό μου έδωσε δύναμη. Εγώ δε θέλω να διαπομπεύσω κανένα. Να μη ξαναγίνουν τέτοια πράγματα θέλω».

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα