spot_img
9.3 C
London
ΑρχικήΟ Τούχελ έγινε… Γκουαρντιόλα: «Όλη η Αγγλία υποστηρίζει τη Λίβερπουλ»

Ο Τούχελ έγινε… Γκουαρντιόλα: «Όλη η Αγγλία υποστηρίζει τη Λίβερπουλ»

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα πριν από μια εβδομάδα, όταν ο Καταλανός ανέφερε πως όλη η Αγγλία υποστηρίζει τη Λίβερπουλ. Ο Καταλανός τεχνικός έριξε τα… καρφιά του προς την κόκκινη μεριά του Μερσεϊσάϊντ, υπογραμμίζοντας πως άπαντες θέλουν να δουν πρωταθλήτρια τη Λίβερπουλ.

Παράλληλα, δεν έμεινε μόνο εκεί, τονίζοντας πως οι Reds είναι μεν πετυχημένοι στην Ευρώπη όχι όμως και στην Αγγλία τα τελευταία 30 χρόνια, με ένα μόνο πρωτάθλημα σε αυτό το διάστημα, κάτι το οποίο πάντως ο Γιούργκεν Κλοπ δεν άφησε ασχολίαστο…

Στο ίδιο μοτίβο με τον Καταλανό τεχνικό ωστόσο, κινήθηκε και ο Τόμας Τούχελ! Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε εν όψει του μεγάλου τελικού του FA Cup και δήλωσε πως πράγματι όλη η Αγγλία είναι στο πλευρό της Λίβερπουλ!

«Είναι δύσκολο να διαφωνήσεις με τα όσα είπε ο Πεπ. Δεν λέω πως συμφωνώ στο 100%, ωστόσο καταλαβαίνω τι θέλει να πει. Η Λίβερπουλ έχει μεγάλη ιστορία και υπάρχει μεγάλη συμπάθεια για αυτήν την ομάδα. Υπάρχει γενικότερα ένα αίσθημα πως όλη η Αγγλία τη στηρίζει», δήλωσε ο Τούχελ.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα