spot_img
9.2 C
London
ΑρχικήΠαναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-0

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-0

Τον δεύτερο τίτλο της στη φετινή σεζόν κατέκτησε η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού, η οποία επικράτησε ,ε 3-0 σετ του ΠΑΟΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση αφού είχε ηττηθεί με 3-2 στο πρώτο ματς και σήκωσε το League Cup.

Οι Πράσινοι ήταν κυρίαρχοι καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έχοντας ως κορυφαίο τον Θανάση Πρωτοψάλτη που έκανε τρομερό παιχνίδι. Έτσι το τριφύλλι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έφτασε και σε αυτή του League Cup, ολοκληρώνοντας μια εξαιρετική χρονιά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, με τον Παναθηναϊκό να έχει ένα πολύ μικρό προβάδισμα, αλλά τον ΠΑΟΚ να μένει κοντά και να πιέζει.

Όλα αυτά μέχρι το 18-17, όταν και οι Πράσινοι με τον Πρωτοψάλτη να κάνει εξαιρετικό ματς, κατάφεραν να φτάσουν στο 25-19 και να πάρουν το πρώτο σετ κάνοντας το 1-0.

Το δεύτερο σετ ήταν πραγματικό θρίλερ, με τον Παναθηναϊκό να ξεκινά καλύτερα παίρνοντας το προβάδισμα, όμως ο ΠΑΟΚ μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάει μπροστά μέχρι τα μέσα του σετ. Εκεί οι Πράσινοι πίεσαν, οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο με δυνατές επιθέσεις και έτσι οι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν το 27-25 φτάνοντας το 2-0.

Περισσότερα σε λίγο…

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα