spot_img
9.8 C
London
ΑρχικήΓλυφάδα – Βίντεο-ντοκουμέντο από την τρομακτική έκρηξη σε συγκρότημα κατοικιών

Γλυφάδα – Βίντεο-ντοκουμέντο από την τρομακτική έκρηξη σε συγκρότημα κατοικιών

Το φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη στο συγκρότημα της οδού Οινόης στη Γλυφάδα.

Στο υλικό που φαίνεται, από κάμερα του συγκροτήματος, πίσω αριστερά διακρίνονται στις 03:29:51 οι δράστες να τοποθετούν τον μηχανισμό και στις 03:31:50 να σημειώνεται η έκρηξη.

Η έρευνα για την έκρηξη γίνεται πλέον από το τμήμα δίωξης εκβιαστών της Ασφάλειας, ενώ νωρίτερα είχε αναλάβει η ασφάλεια νοτιοανατολικής Αττικής.

Στο συγκρότημα υπάρχουν δυο πολυκατοικίες με πολλά διαμερίσματα και θα πρέπει να καταθέσουν όλοι οι ένοικοι για να έχουν ολοκληρωμένη την εικόνα οι αξιωματικοί της Δίωξης Εκβιαστών.

Παράλληλα, το κλιμάκιο του ΤΕΕΜ περισυνέλεξε ό,τι είχε απομείνει από τον μηχανισμό και θα σταλεί στα εργαστήρια για ανάλυση ενώ ερευνούν υλικό απο κάμερες για να διαπιστώσουν το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών.

Ο στόχος της επίθεσης

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος ήταν ο στόχος της επίθεσης, με τις αρχές να «σαρώνουν» την περιοχή για πλάνα από κάμερες ασφαλείας που πιθανόν να κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών.

Από τον πρώτο έλεγχο, σύμφωνα με το cnn.gr, δεν είχε προκύψει πως στην πολυκατοικία να διαμένει κάποιο άτομο που έχει χαρακτηριστεί ως στόχος αλλά και ούτε κάποιο άτομο που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

Πληροφορίες θέλουν, πάντως, να μένει ένας ομογενής που κατά το παρελθόν έχει γίνει στόχος κλοπής, αφού διαρρήκτες έχουν μπει δυο φορές στο σπίτι του.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα