spot_img
6.7 C
London
ΑρχικήNetflix – La Casa de Papel στα Κορεάτικα με στοιχεία Squid Game

Netflix – La Casa de Papel στα Κορεάτικα με στοιχεία Squid Game

Οι Κορεάτικες σειρές στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Netflix έχουν εντυπωσιάσει τον κόσμο τους τελευταίους μήνες. Η Κορέα είναι η ανερχόμενη δύναμη της πλατφόρμας και έτσι το Netflix ανακοίνωσε την μεταφορά της παγκόσμιας επιτυχίας La Casa de Papel σε κορεατική έκδοση.

Ο Park Hae-soo είναι ο καλός σύντροφος του πρωταγωνιστή στο Squid Game, ο οποίος στο τελευταίο επεισόδιο γίνεται κακός και φτάνει μάλιστα μέχρι την τελική δοκιμασία με τον πρωταγωνιστή.

Στην Κορεάτικη εκδοχή της «Μεγάλης ληστείας» ο Park θα υποδυθεί τον «Berlin» τον οποίο στο La Casa de Papel ενσάρκωνε ο συμπαθής Pedro Alonso. Ο Park μάλιστα ανέβασε και ένα βίντεο στο διαδίκτυο στο οποίο εμφανίζεται να φοράει τη μάσκα του Νταλί, τη μάσκα σύμβολο της Ισπανικής σειράς.

  • Διαβάστε επίσης: La Casa De Papel – O καθηγητής αναλαμβάνει δράση στον τελευταίο κύκλο της σειράς 

«Χαιρετώ τους φαν του Netflix σε όλο τον κόσμο», λέει ο Park που βγάζει τη μάσκα και συνεχίζει: «Στην κορεάτικη εκδοχή έχουμε επίσης μια ξεχωριστή μάσκα. Όταν θα κυκλοφορήσει, την επόμενη χρονιά, θα δώσω μια τέτοια στον Pedro»

«Τα τελευταία πέντε χρόνια, οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο έχουν δείξει την αγάπη τους για τη σειρά. Ελπίζω η κορεάτικη εκδοχή μας να λάβει επίσης την αγάπη και την υποστήριξή σας .Είναι τιμή για εμένα να συμμετέχω σε μια τόσο υπέροχη σειρά και πάνω από όλα, να υποδυθώ τον Berlin, αυτό τον καταπληκτικό χαρακτήρα»

Και με το Bella Ciao τι θα γίνει;

Η σειρά θα ανέβει σχετικά σύντομα στην πλατφόρμα αυτό που απασχολεί όμως τους ιθύνοντες είναι με τι τραγούδι θα αντικαταστήσουν το «Bella Ciao» το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την συγκεκριμένη κουλτούρα.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα