spot_img
10.1 C
London
ΑρχικήΠαναθηναϊκός – Με Μακέντα και Μαουρίσιο κόντρα στον Παναιτωλικό

Παναθηναϊκός – Με Μακέντα και Μαουρίσιο κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Παναθηναϊκός μετά το «διπλό» επί της Λαμίας στρέφει την προσοχή του στο επόμενο ματς πρωταθλήματος. Εκείνο με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο την ερχόμενη Κυριακή (28/11, 19:30) για την 11η αγωνιστική της Superleague.

Τα προβλήματα του «τριφυλλιού» είναι γνωστά. Οι Καρλίτος, Λούντκβιστ και Σένκεφελντ δεν θα είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Ισπανός, λόγω του τραβήγματος, θα χάσει και την αναμέτρηση με τον Βόλο.

Με δεδομένο ότι απουσιάζει και ο Ιωαννίδης, δεν έχουν μείνει και πολλές επιλογές στον Ιβάνοβιτς όσον αφορά τη γραμμή κρούσης. Με τον Παναιτωλικό θα παίξει ο Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Ιταλός επιθετικός αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα στο ματς με τη Λαμία, σκόραρε με πέναλτι, ενώ είχε και αρκετές καλές στιγμές. Πλέον, ο Μακέντα έχει μία μεγάλη ευκαιρία μπροστά του. Να βρει ρυθμό, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και να αφήσει μια και καλή πίσω του τις άσχημες μέρες με το πρόβλημα στον αστράγαλό του.

Βασικός πιθανότατα κόντρα στον Παναιτωλικό θα είναι και ο Μαουρίσιο, ο οποίος έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο κόντρα στη Λαμία, ενώ αναμένεται και η παραμονή του Βιγιαφάνιες στην αρχική ενδεκάδα.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα