spot_img
3.8 C
London
ΑρχικήΔεν σταματάει το «τρένο» της Νάπολι (1-0)

Δεν σταματάει το «τρένο» της Νάπολι (1-0)

Στην κορυφή της Serie A επανήλθε η Νάπολι. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπάλετι, αν και δυσκολεύτηκε, κατάφερε να πάρει το τρίποντο, επικρατώντας της Τορίνο με 1-0, συνεχίζοντας να έχει το απόλυτο μετά από οκτώ αγωνιστικές. Είναι η φορά που οι Παρτονοπέι που ξεκινούν με το 8Χ8 στο πρωτάθλημα, μετά την αγωνιστική σεζόν 2017-2018. Τότε η Νάπολι είχε στον πάγκο της τον Μαούριτσιο Σάρι και έχασε το πρωτάθλημα στο νήμα από την Γιουβέντους.

Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ο Οσιμέν, ο οποίος επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την φετινή σεζόν ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, σημειώνοντας το 4o του τέρμα στο πρωτάθλημα και το 7ο συνολικά.

Η Τορίνο αποδείχθηκε σκληρό καρύδι για την Νάπολι, η οποία έχασε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο με τον Ινσίνιε (25΄), ενώ στο 58΄ ο Ντι Λορέντσο σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, μετά την υπόδειξη του VAR.

Εν τέλει, ο Οσίμεν στο 81΄ έδωσε την λύση για τους Παρτονοπέι. Ο Ελμάς έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Νιγηριανός επιθετικός πλάσαρε από κοντά για το 1-0.

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Μάριο Ρουί, Κουλιμπαλί, Ραχμάνι, Ντι Λορέντζο, Φαμπιάν Ρουίθ, Ανγκισά, Ζιελίνσκι (71’ Μέρτενς), Ινσίνιε (71’ Ελμάς), Πολιτάνο (59’ Λοσάνο, 89’ Ζουάν Ζέσους), Οσιμέν.

ΤΟΡΙΝΟ: Σάβιτς, Λινέτι (67’ Πόμπεγκα), Σινκό, Άινα, Ροντρίγκες (66’ Μπουοντζιόρνο), Μπρέμερ, Ντζιντζί, Μαντραγκόρα (8’ Κονέ, 89’ Γουόρμινγκ), Μπρέκαλο, Λούκιτς, Σανάμπρια (67’ Μπελότι).

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα