spot_img
7.6 C
London
ΑρχικήH αποστολή του Παναθηναϊκού για τον Ιωνικό

H αποστολή του Παναθηναϊκού για τον Ιωνικό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ιωνικό για την έκτη αγωνιστική της Super League και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατέληξε στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Νίακαιας.

Ο προπονητής των Πρασίνων θα έχει κανονικά στην αποστολή τους Βέλεθ, Ιωαννίδη και Κώτσιρα, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ εκτός των πλάνων του Σέρβου τεχνικού έμειναν οι Διούδης, Μακέντα, Κουρμπέλης και Σένκεφελντ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ιωνικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (16/10, 20:30).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μακέντα, Κουρμπέλης, Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αριθμεί 22 ποδοσφαιριστές. Στη λίστα συμπεριλήφθηκαν οι Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χατζηγιαννάκης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα