spot_img
6.7 C
London
ΑρχικήΜεγάλη έκπληξη με τον Γκάρι Ροντρίγκες στο Ρέντη – Πάει ακόμη και...

Μεγάλη έκπληξη με τον Γκάρι Ροντρίγκες στο Ρέντη – Πάει ακόμη και για βασικός

Ήταν η τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού. Μια μεταγραφή που χαρακτηρίστηκε «ευκαιρία» από το σύλλογο και γι’ αυτόν το λόγο επιλέχθηκε να προχωρήσει και να υλοποιηθεί.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να… πετάει τη σκούφια του και να λέει αμέσως «ναι» στο ενδεχόμενο απόκτησης του Γκάρι Ροντρίγκες.

Μια μεταγραφή που ολοκληρώθηκε επίσημα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών του Σεπτεμβρίου. Στις 17 του μήνα.

Σχεδόν ένα μήνα μετά, λοιπόν, ο ολλανδός εξτρέμ, με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι, ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ένα ντεμπούτο που όλα δείχνουν ότι θα γίνει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Και γι’ αυτό υπάρχει σοβαρός λόγος. Λόγος που έχει να κάνει με τη ραγδαία εξέλιξη της κατάστασης του 30χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Μαρτίνς τρίβει τα χέρια του με τον Γκάρι. Όχι μόνο γιατί έδειξε πόσο πολύ θέλει να παίξει και πόσο επαγγελματίας είναι (επέστρεψε μία ημέρα νωρίτερα απ’ ό,τι μπορούσε από τις διεθνείς υποχρεώσεις του), αλλά διότι επέστρεψε σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που βρισκόταν όταν έφυγε από την Ελλάδα.

Και αυτό φάνηκε αμέσως μόλις μπήκε στις προπονήσεις. Πιθανότατα απόρροια της συμμετοχής του στα παιχνίδια με τη Λιβερία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου η χώρα του πέτυχε δύο νίκες, με τον ίδιον πρωταγωνιστή και σκόρερ στο πρώτο εξ αυτών. Αυτά τα συνολικά 123 λεπτά που έπαιξε στα προκριματικά φαίνεται ότι έκαναν πολύ καλό στον Ροντρίγκες, ο οποίος είναι σαφές στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών ότι έχει κερδίσει το χρόνο και είναι πλέον έτοιμος να μπει και να παίξει. Και αυτό θα συμβεί.

Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι ο Μαρτίνς εμφανίζεται έτοιμος να του δώσει χρόνο συμμετοχής κόντρα στον ΠΑΣ, καθώς θέλει να τον έχει διαθέσιμο και στην καλύτερη δυνατή φόρμα ενόψει του αγώνα της επόμενης εβδομάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Και δεν πρέπει να προκαλέσει έκπληξη ακόμη κι αν ο Γκάρι ξεκινήσει βασικός σε κάποιο από αυτά τα παιχνίδια.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα