Δεν τα κατάφερε η Εθνική ομάδα στην Στοκχόλμη. Η γαλανόλευκη παρότι ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της, με την Σουηδία στο δεύτερο μέρος να γυρίζει… τούμπα το παιχνίδι και να παίρνει τελικά τη νίκη με 2-0.

Ο Τζον Φαν Σιπ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, δήλωσε περήφανος για την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα.

«Είμαι περήφανος για όσα έδειξε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα», είπε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός τεχνικός της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Το ματς στη Σουηδία: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Είπαμε και στα αποδυτήρια στα παιδιά πως στο α’ μέρος κυριαρχήσαμε όμως σε αυτά τα ματς πρέπει να σκοράρεις. Στο β’ μέρος άλλαξαν τα πράγματα. Δεχθήκαμε δύο γκολ από το πουθενά με δικά μας λάθη και μετά ήταν δύσκολο να επανέλθουμε και με την κόκκινη κάρτα που δεχθήκαμε. Δυστυχώς δεν επανήλθαμε. Είχε τελειώσει το ματς μετά από αυτό».

Το εάν το α’ μέρος είναι οδηγός για την Εθνική: «Ναι. Είμαι περήφανος για όσα έδειξε η ομάδα (για το α’ μέρος). Περήφανος για απόψε. Κάναμε σπουδαία βήματα και έχει πολύ μέλλον αυτή η ομάδα. Υπάρχουν νέα παιδιά και έχουν χρόνια μπροστά τους».