Να διερευνηθεί η εμπλοκή και δεύτερου ατόμου στη δολοφονία της άτυχης εκπαιδευτικού πριν από 20 ημέρες στη Ρόδο ζητά από τις Αρχές η οικογένειά της.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η μητέρα του θύματος εμφανίστηκε απαρηγόρητη αδυνατώντας να πιστέψει πως η 32χρονη δεν βρίσκεται πια ανάμεσά τους, ενώ έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, εξαιτίας του αρρωστημένου μυαλού του πρώην συντρόφου της.

«Ήταν μια δολοφονία. Το παιδί μου δολοφονήθηκε. Δεν ήταν ατύχημα. Δολοφονήθηκε…», τονίζει, ζητώντας να διερευνηθεί η εμπλοκή κι άλλου προσώπου στο έγκλημα.

«Ποιος ήταν αυτός; Ποιος ήταν αυτός για την τύχη του παιδιού μου;» αναρωτιέται.

Οι γονείς της Ντόρας εξακολουθούν να αναζητούν απεγνωσμένοι απαντήσεις για τον χαμό της κόρης τους, είκοσι ημέρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία της με καραμπίνα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, έξω από το πατρικό της σπίτι, ενώ είναι αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους.

Ενδεχόμενο εμπλοκής δεύτερου ατόμου

Πριν λοιπόν ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Ρόδου βάλει την υπόθεση στο αρχείο, η οικογένεια της άτυχης εκπαιδευτικού αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου, ζητώντας με υπόμνημά της να ερευνηθεί το ενδεχόμενο εμπλοκής και δεύτερου ατόμου στο ειδεχθές έγκλημα.

Όπως, μάλιστα υποστηρίζει η μητέρα της, το ίδιο θα έκανε και η Ντόρα αν κάποιος δικός της πάθαινε κακό.

«Η Ντόρα αν είχε πάθει κάποιος κάτι από εμάς, θα είχε γυρίσει γη και ουρανό. Η Ντόρα θα πρέπει να είχε διαλύσει τον κόσμο όλο, θα έλεγε «μαμά, τι κάνεις;». Δεν θα το άφηνε έτσι, γιατί ξέρω το παιδί μου» πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα έτσι αν θέλει να αναζητήσει τι έχει συμβεί στη μνήμη του παιδιού της, απαντά: «Ναι, εννοείται! Το παιδί μου, να το αφήσω έτσι; Όχι!»

Σημειώνεται ότι οι συγγενείς της Ντόρας ζητούν από τις Αρχές να βάλουν στο μικροσκόπιο τα δύο κινητά τηλέφωνα, αλλά και το λάπτοπ του δράστη, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του, ώστε να διαπιστωθεί με ποιον ήρθε σε επαφή, πριν και μετά το έγκλημα.

Επίσης, να διερευνηθεί ποιος του έδωσε το όπλο και τις σφαίρες, από τη στιγμή που η άδεια κατοχής της κυνηγετικής καραμπίνας του δράστη δεν είχε ανανεωθεί από το 2015.