spot_img
12.2 C
London
ΑρχικήΣΥΡΙΖΑ – Επίθεση στο ΑΠΕ – ΜΠΕ για ανάρτηση προσβλητικού tweet –...

ΣΥΡΙΖΑ – Επίθεση στο ΑΠΕ – ΜΠΕ για ανάρτηση προσβλητικού tweet – Ζητά την παραίτηση του προέδρου

Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στο ΑΠΕ – ΜΠΕ που το κατηγορεί ότι έχει μετατραπεί σε μηχανισμό προπαγάνδας της κυβέρνησης και ζητά την παραίτηση του προέδρου, Αιμίλιου Περδικάρη.

Αφορμή για την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στάθηκε ανάρτηση στο Twitter του ΑΠΕ-ΜΠΕ σε είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια για τις καταστροφές από την κακοκαιρία στην οποία χρησιμοποιήθηκε το hashstag «#ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες».

Στη συνέχεια η ανάρτηση διορθώθηκε και το επίμαχο hashtag αφαιρέθηκε.

Έχει μετατραπεί σε «γαλάζιο τσιφλίκι»

Σε μια οργισμένη ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε. Στο δε ΑΠΕ ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε «γαλάζιο τσιφλίκι » με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων».

«Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ. Σήμερα το πρωί συνόδευσαν την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια με χυδαίο χάσταγκ. Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα