spot_img
9.3 C
London
ΑρχικήΣκουρτόπουλος – «Θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω»

Σκουρτόπουλος – «Θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω»

Ο Ηρακλής είναι έτοιμος για να κάνει πρεμιέρα στη νέα σεζόν της Basket League, υποδεχόμενος το Περιστέρι (10/10, 17:00).

Ο Γηραιός είχε ρεπό την πρώτη αγωνιστική και έτσι θα μπει από την δεύτερη σε… ρυθμούς πρωταθλήματος. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για τους στοχούς της ομάδας τη φετινή σεζόν, λέγοντας πως θα πρέπει να εκμεταλλευθούν τη δύναμη του Ιβανωφίου και να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σκουρτόπουλου:

«Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα, μ’ ένα δύσκολο παιχνίδι εναντίον του Περιστεριού. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί. Πιστεύω ότι ένας καθοριστικός παράγοντας για ολόκληρη τη χρονιά, θα είναι ο τρόπος, που θα αξιοποιήσουμε την έδρα μας, το Ιβανώφειο.

Είναι αυτό, που θα μας βοηθήσει να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Γνωρίζουμε τον αντίπαλό μας, είναι μια πολύ έμπειρη και ικανή ομάδα και γι’ αυτό απαιτείται μεγάλη προσοχή. Θέλω να πιστεύω ότι θα λειτουργήσουμε, όπως πρέπει και με τη βοήθεια του κόσμου, θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα νικηφόρο ξεκίνημα»

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, ο Τρέιβις Ντάνιελς. Ο Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται να μπει άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα