spot_img
10.1 C
London
ΑρχικήΧαμός στον «αέρα» του MEGA με τον πρόεδρο του ΕΟΦ – «Λέτε...

Χαμός στον «αέρα» του MEGA με τον πρόεδρο του ΕΟΦ – «Λέτε ψέματα, αυτό είναι προσβολή»

Άναψαν τα… αίματα στον «αέρα» της εκπομπής Live News, με αφορμή το μαντζούνι που υπόσχεται ότι θεραπεύει τον κοροναϊό και τον καρκίνο.

Η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, η οποία διερευνά την υπόθεση, είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον ΕΟΦ τηλεφωνικά και μέσω email, χωρίς ωστόσο να πάρει απάντηση.

Τελικά, ο πρόεδρος του ΕΟΦ, κ. Δημήτρης Φιλίππου, βγήκε στον αέρα της εκπομπής προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

«Δεν μου αρέσει το αφοριστικό και χωρίς στοιχεία» δήλωσε, με τους τόνους να ανεβαίνουν επικίνδυνα.

Μάλιστα, κατηγόρησε τον Νίκο Ευαγγελάτο ότι είπε ψέματα, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να αντιδράσει έντονα και να απαιτήσει από τον κ. Φιλίππου να αποκαταστήσει την αλήθεια.

«Το σκεύασμα λέει ψέματα»

«Ο Οργανισμός λειτουργεί με συγκεκριμένες ώρες και ημέρες, γιατί υπάρχει φόρτο εργασίας. Ζητήσαμε να σταλεί ένα email γιατί η υπάλληλος ήταν σε τηλεδιάσκεψη. Το email το λάβαμε χθες, διερευνήθηκε και στάλθηκε στο Tμήμα Eλέγχου και Kυκλοφορίας για την επιβολή ποινών» είπε ο κ. Φιλίππου.

«Το πρακτέο είναι ότι ο κύριος αυτός που εμπορεύεται το σκεύασμα λέει ψέματα. Από τα δύο προϊόντα έχει γνωστοποιήσει ένα στον ΕΟΦ, το οποίο δεν έχει τους ισχυρισμούς που αυτός εγγυάται» συμπλήρωσε, ενώ παράλληλα τόνισε πως ο ΕΟΦ θα κάνει ότι οφείλει ένας οργανισμός που σέβεται και προστατεύει τους ασθενείς.

Δείτε όσα συνέβησαν

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα