spot_img
3.8 C
London
ΑρχικήΜπιλμπάο – Ζητά 120 ευρώ από τα μέλη της για να ξεχρεώσει

Μπιλμπάο – Ζητά 120 ευρώ από τα μέλη της για να ξεχρεώσει

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι μια ακόμα ομάδα στην Ισπανία, η οποία έχει αρκετά χρέη τα οποία δημιουργήθηκαν μέσα στην περίοδο της πανδημίας.

Πλέον η Αθλέτικ Μπιλμπάο για να καλύψει το χρέος που δημιούργησε η εποχή της πανδημίας στρέφεται προς τα μέλη της ομάδας και τους ζητά να βάλουν το χέρι στην τσέπη, ώστε να μπορέσει η ομάδα να ανακάμψει οικονομικά.

Οι Βάσκοι ανακοίνωσαν απώλειες ύψους της τάξεως των 24,6 εκατομμυρίων ευρώ για το οικονομικό έτος 2020-21. Η διοίκηση της ομάδας εκτιμά πως  οι πραγματικές απώλειες ήταν 70 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο πρόκειται να εξοικονομήσουν περίπου 12 εκατομμύρια εύρω από τις περικοπές που θα γίνουν στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Στις 27 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση του συλλόγου και η διοίκηση της ομάδας πρόκειται να καταθέσει πρόταση στην οποία θα προτείνει πως κάθε μέλος θα πρέπει να δώσει από 120 ευρώ ώστε να σβηστεί το χρέος της ομάδας με την υπόσχεση ότι αυτά τα χρήματα θα αφαιρεθούν από τις συνδρομές του 2022. Πάντως μέχρι στιγμής αυτή η απόφαση έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στους φιλάθλους της ομάδας.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα