Μπορεί η Μπαρτσελόνα να δηλώνει δημοσίως πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον πάγκο της ομάδας, ωστόσο φαίνεται πως όλα εξακολουθούν να βρίσκονται στον… αέρα και να κρέμονται σε ένα τεντωμένο σχοινί.

Διότι, παρότι οι «μπλαουγκράνα» δεν το… λένε, φαίνεται πως τίποτα δεν είναι σίγουρο και πως το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν δεν είναι σταθερό. Από τη μία τα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Τσάβι στη Βαρκελώνη και από την άλλη, αυτά που δίνουν προβάδισμα στον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Κι φαίνεται, πως ο Ισπανός τεχνικός έστειλε το πρώτο του «μήνυμα» στην Μπαρτσελόνα. Ο τεχνικός του Βελγίου δήλωσε πως ο Γιόχαν Κρόιφ είναι το σημείο αναφοράς του στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να ακολουθεί η ομάδα του, ενώ απέφυγε να απαντήσει για το ενδιαφέρον των «μπλαουγκράνα».

«Ο Γιόχαν Κρόιφ ήταν πάντα το σημείο αναφοράς μου. Άλλαξε εντελώς το ποδόσφαιρο. Εξέλιξε το άθλημα και έβλεπε το παιχνίδι, εντελώς διαφορετικά από τον υπόλοιπο κόσμο», ανέφερε αρχικά πριν απαντήσει στην ερώτηση που είχε να κάνει με την Μπαρτσελόνα.

«Δεν σκέφτομαι αυτή τη στιγμή την προοπτική της Μπαρτσελόνα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το Nations League με το Βέλγιο».