spot_img
9.9 C
London
ΑρχικήΠρόβλημα με Κυριάκο Παπαδόπουλο, ατομικό ο Τζαβέλλας

Πρόβλημα με Κυριάκο Παπαδόπουλο, ατομικό ο Τζαβέλλας

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε από την προπόνηση.

Ο σέντερ μπακ του Ατρομήτου αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό και τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος. Τη δεδομένη στιγμή ο 29χρονος αμυντικός είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση με τους Γεωργιανούς.

Οσον αφορά στον Γιώργο Τζαβέλλα, ο αμυντικός της ΑΕΚ έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της Εθνικής ομάδας, την Τετάρτη (6/10) θα προσπαθήσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.

Εκτός από τους δύο που προαναφέραμε, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, με τον τεχνικό της γαλανόλευκης, Τζον Φαν Σιπ, να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με την Γεωργία.

Ο Ολλανδός τεχνικός στη σημερινή προπόνηση δοκίμασε κυρίως το 3-5-2, έχοντας στην τριάδα της άμυνας τους Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο και Σταφυλίδη, ενώ στη δυάδα των χαφ ήταν οι Μπουχαλάκης και Σιώπης, με τον Αλεξανδρόπουλο να μένει πιο πίσω στα πλάνα του Τζον Φαν Σιπ.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα