spot_img
3.8 C
London
ΑρχικήΗ Ζήνα Κουτσελίνη απαντά στα σχόλια για “ξέπλυμα” του Λιγνάδη: Ο άνθρωπος...

Η Ζήνα Κουτσελίνη απαντά στα σχόλια για “ξέπλυμα” του Λιγνάδη: Ο άνθρωπος που είπε στην εκπομπή ότι βρήκε συγκινητικό όλο αυτό με τον Λιγνάδη και την παράσταση, δεν ήμουν εγώ, ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης

Η χειμαρρώδης Ζήνα Κουτσελίνη σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό απάντησε μεταξύ άλλων  για τα  χυδαία σχόλια χρηστών του twitter  ότι «ξεπλένει τον Λιγνάδη»., μέσα από την εκπομπή της, “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Η  παρουσιάστρια  πριν από λίγες μέρες μετέδωσε την είδηση ότι ο σκηνοθέτης που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, σκηνοθέτησε θεατρική παράσταση με την ομάδα κρατουμένων στις φυλακές Τρίπολης.

Μιλώντας στις Αλήθειες με τη Ζήνα ο  αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση παραδέχτηκε  ότι δάκρυσε, βλέποντας την.

Οι χρήστες του Twitter αντέδρασαν και άρχισαν να εξαπολύουν κατηγορίες κατά της Ζήνας Κουτσελίνη. Η γνωστή παρουσιάστρια δέχτηκε μέχρι και απειλές.

Η  Ζήνα  στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό», είπε χαρακτηριστικά πως:

“Ο άνθρωπος που βγήκε και είπε στην εκπομπή ότι βρήκε συγκινητικό όλο αυτό με τον Λιγνάδη και την παράσταση, δεν ήμουν εγώ, ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης. Πήραν μια φράση ενός ανθρώπου που συγκινήθηκε, την απομόνωσαν και ανέδειξαν μόνο αυτή. Αυτό για μένα είναι ανέντιμο. Θεωρώ ότι αυτό ήταν κάτι που ήταν υποκινούμενο, δεν θέλαμε να κουκουλώσουμε κανέναν Λιγνάδη, ούτε να τον ξεπλύνουμε.

Αλίμονο, αν εγώ που είμαι μια μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, αν εγώ ήθελα να ξεπλύνω έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγμή είναι μέσα στη φυλακή για απόπειρες βιασμού και βιασμούς ανηλίκων. Να ζητήσω συγγνώμη, εφόσον έχω κάνει κάτι, από τη στιγμή που είμαι καθαρή με την ψυχή μου, με μένα και με πάνω εκεί ψηλά, έχω αυτή την καθαρότητα”.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα