Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο εσωτερικό της Φενερμπαχτσέ, με τον Βίτορ Περέιρα να βρίσκεται στα… μαχαίρια με τον Μεσούτ Οζίλ και τον Γερμανό σούπερ σταρ να πετάει τη φανέλα του στον Πορτογάλο τεχνικό.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Τουρκία, ο Μεσούτ Οζίλ, που δεν είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό λόγω ίωσης, έγινε έξαλλος με τον Βιτόρ Περέιρα, καθώς δεν τον χρησιμοποίησε ούτε ως αλλαγή στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Κασίμπασα, παρότι τον είχε σηκώσει για ζέσταμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου έδωσε εντολή στον Γερμανό σούπερ σταρ να σηκωθεί για ζέσταμα, προκειμένου να τον περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή. Παρόλα αυτά, ο Περέιρα δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου στην αναμέτρηση με την Κασίμπασα, με τον Οζίλ να εξοργίζεται και να πετάει τη «σαλιάρα» του στον Ιβηρα προπονητή!

Οι σχέσεις των δύο ανδρών βρίσκονται σε οριακό σημείο, με τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα να γράφουν για… εμφύλιο στο εσωτερικό της Φενέρ.

Ο πρόεδρος της τούρκικης ομάδας, πάντως, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τα ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκαν την Δευτέρα (4/10), προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, διαψεύδοντας ότι συνέβη το περιστατικό που αναφέρουν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι. Μάλιστα, τόνισε ότι ο Περέιρα υπολογίζει στον Οζίλ και τον θεωρεί ως τον ηγέτη της ομάδας.

Οι ιστοσελίδες της γειτονικής χώρας, πάντως, δεν πείθονται και αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας της Φενερμπαχτσέ προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα που έχει προκύψει και έχει αναλάβει ρόλο… πυροσβέστη, αφού φαίνεται πως η κατάσταση έχει ξεφύγει στο εσωτερικό της τούρκικης ομάδας.