spot_img
3.8 C
London
ΑρχικήΣτρατής Χατζησταματίου «Tο ποιος σκότωσε τον Στεφανή θα είναι ένα μυστικό που...

Στρατής Χατζησταματίου «Tο ποιος σκότωσε τον Στεφανή θα είναι ένα μυστικό που θα ξέρουμε μόνο ο Μανόλης και οι τηλεθεατές»

. Ο Στρατής Χατζησταματίου, ο Μανόλης στον «Σασμό», την ερωτική δραματική σειρά του Alpha που σημειώνει πρωτιές στην τηλεθέαση, αποκάλυψε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day» τι μέλλει γενέσθαι από δω και στο εξής με τον ρόλο του.

«Ο Μανόλης είναι μεγαλωμένος σε ένα πολύ ασφυκτικό περιβάλλον, είναι μια καταπιεσμένη προσωπικότητα, οπότε ο φόβος είναι κάτι που τον ελέγχει και τον κινεί στα πράγματα. Από την άλλη, εάν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει μια αντίθετη δύναμη στον χαρακτήρα του, είναι αυτή η αδελφική αγάπη προς τον Νικηφόρο όπου, νιώθει, πως εάν αποκαλύψει το δολοφόνο που έχει δει, ή τον άνθρωπο που φοβάται ο Μανόλης, είναι σα να ορφανεύει τον Νικηφόρο για δεύτερη φορά. Αυτό είναι το τρομερό δίλημμα του Μανόλη» εξηγεί. Οπότε το ποιος σκότωσε τον Στεφανή «θα είναι, για αρκετό καιρό ένα μυστικό που θα ξέρουμε εγώ και οι τηλεθεατές».

«Η Θοδώρα θα βλάψει τον Πετρή, χρησιμοποιώντας το μυστικό του Μανόλη»

Τι ρόλο θα παίξει η Θοδώρα στην έκβαση της ιστορίας σε σχέση με τη δολοφονία; «Η σχέση του Μανόλη με τη Θοδώρα είναι εντελώς συγκρουσιακή, μιλάμε για δύο πολύ αντίθετους χαρακτήρες» απαντά Στρατής Χατζησταματίου. «Κουβαλώντας ο Μανόλης αυτό το μυστικό και βλέποντας η Θοδώρα ότι έχει κάτι με το οποίο μπορεί να βλάψει τον Πετρή, θα το χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή, προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό είναι σίγουρο».

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα