spot_img
12.9 C
London
ΑρχικήΔικηγόρος Ιωάννας – «Σοκαριστήκαμε με την κατηγορουμένη – Δεν έσκυψε ούτε μια...

Δικηγόρος Ιωάννας – «Σοκαριστήκαμε με την κατηγορουμένη – Δεν έσκυψε ούτε μια φορά το κεφάλι της»

Με την κατάθεση της Ιωάννας και την παρουσία για πρώτη φορά της καθ΄ομολογίαν δράστριας στο δικαστήριο συνεχίστηκε η δικάσιμος σήμερα. Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, αναφέρθηκε στην γενναία κατάθεση της πελάτισσάς του, που έδωσε στο δικαστήριο την εικόνα της επίθεσης με το βιτριόλι και τα όσα δραματικά ακολούθησαν.

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε ακόμα στην παρουσία της κατηγορουμένης στο δικαστήριο, και στη στάση που κράτησε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της Ιωάννας.

Συγκλονιστική κατάθεση

«Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε πληροφορηθεί αρκετά νωρίς το πρωί και το γνώριζε η Ιωάννα» ανέφερε ο συνήγορός της για την παρουσία της κατηγορούμενης στο δικαστήριο, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από την πλευρά της Ιωάννας.

«Η Ιωάννα έδωσε μια συγκλονιστική κατάθεση, πραγματικά σήμερα έχει περιγραφεί μια φρίκη που έζησε αυτό το κορίτσι. Ειλικρινά δεν έχω λόγια, το μόνο που θα πω είναι ότι και οι μάρτυρες μίλησαν για μια ποσότητα άνω των 2 λίτρων, μίλησαν για πράγματα που και εμεις δεν τα γνωρίζαμε: ότι το πάτωμα στο συγκεκριμένο σημείο έχει διαβρωθεί, όπως και η πόρτα του ασανσέρ που περίμενε η Ιωάννα να μπει» σημείωσε ο κ. Λύτρας.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα